Bzdury piszesz. Dynamika przychodu robi wrażenie nawet w stosunku do poprzednich.
Przychody za pół roku 105 milionów, a w 3 q 64 miliony. Do tego dopiero ruszyła sprzedaż domów. Zysk na 1 domek minimum 200-300k.. Łatwo policzyć ile będzie z samych domów.. Moim zdaniem jest pod co grać
pierwsze 8 domów to pewnie będą z rok sprzedawać ,nastepne zanim powstaną to następny rok, marzą pewnie taka jak na paliwie,w marcu 2022 kończy im się kontrakt dostaw paliwa przy Baltic , wiec przychody tez im tez spadną ,o fotowoltaice nawet nie ma co pisać bo rządowy projekt ja zabił , do tego dojdzie jeszcze podatek od przychody w nowym ladzie ,wedlug mnie firma w następnym roku już nie poprawi wyników
Sprzedałeś, wyjdź i zapomnij o spółce . Tylko w/g twojej oceny dzieje się źle w spółce a ja mówię BRAWO Panie prezesie, gratuluje wyników i wierzę w dalszy rozwój firmy.
Tutaj po prostu jest zasada: piszesz na forum spółki więc pisz tylko pochlebnie, w każdym innym przypadku jesteś trolem. To mi się kojarzy z moherowymi beretami, jak reagowali na kamery TVNu
Może nawet firmę usługowa energetyczna skoro współpracują z dużymi firmami to mogą im zaproponować usługi elektryczne przy rozbudowie swoich firm, to ma sens
zawsze jest pod coś grać np pod trend długoterminowy, wycenę wzgl innych spółek, pod fotowoltaikę, przejście na główny GPW argument zawsze jakiś się znajdzie, może nawet rosnąć bez konkretnych przyczyn, wszystko zależy od nas posiadających akcje, czy akceptujemy ten poziom.