Najpierw trzeba oczyścić portfele zawiedzionych akcjonariuszy 6-7 zł a później odebrać akcje od łapaczy swoich 10-20 % tj.8-12 zł a dopiero wtedy będą prawdziwe wzrosty 30-60 zl
Nie ma się co nakręcać obecnie. Walor jest w dobrej cenie i będzie kupowany ale na prawdziwe wzrosty trzeba poczekać parę miesięcy. Tu musi wejść EMI, Londyn, rynki zagraniczne, duże finansowanie od inwestora. Jak to się spełni to 50 zł za akcję będzie mało. Moja rada to skupować póki akcję są śmiesznie tanie i je zakopać. Do usłyszenia za pół roku
Tak bardzo naiwny to nie jestem.....po 6 pln też stało kilka tysięcy w tym tygodniu...wczoraj kupowałem i sprzedawałem psychologia tłumu działa. Dla mnie sukcesem na ten moment jna tym walorze jest to że jestem na tym walorze od 9,50 i po mieleniu akcjami wyszedłem na mały plusik. Papier od 8 zeta mozolnie spadał iwydawało się że niżej to już nie będzie a po 5,50 była nowa dostawa akcji. To dobrze że będzie może rosło będę miał co sprzedawać natomiast nie jestem takim wielkim optymistą co do wzrostów tutaj powyżej 10pln.Jestem doświadczonym graczem ponieważ mam w portfelu od dobrych kilku lat akcje innej gwiazdy które są na ten moment u mnie na minus -99,66% i co roku wyrzucam pakiet i zyski zamieniam co najwyżej na zero...Wobec tego nieuzasadnioną euforie warto zamienić na prawdziwe realia.....
Tak tu będzie, męczenia ciąg dalszy póki nikt z większym kapitałem nie wejdzie i nie sprzątnie tego. Ja już mam bardzo duży pakiet więc teraz dokupuje delikatnie tylko.