Tu macie najwazniejszy parametr czyli sprzedaż na global bestsellers Steam.Po kliknięciu w daną grę wyświetlają się szczegółowe statystyki. Niestety wygląda to dosyć średnio. O niebo gorzej od GSS i dużo gorzej o Succubusa. Tyle w temacie a nie jakieś peaki i whishlisty.
akurat peak lepiej odzwierciedla sprzedaz niż pozycja na global, gdyż sa też bundle, ogólnie mało komentarzy, wydaje mi się, że wskaznik jest wyższy niż 1/50 bardziej 1/60. zobaczymy po raporcie sprzedażowym
Śmieszne są te minusy pod moim postem gdzie daje wam suche fakty ...peak dalej słabiej niż succubus pozycjonowanie też...o gss nawet nie mówię...a przecież miało być lepiej jak na drago ....ehhh tyle
A i recenzje ma juz gorsze od Succubusa bo 84% z niecałych 200
A Succubus 87% z ponad 1400m..mowie oczywiście o steam..zresztą wystarczy spojrzeć na ta grą ...kolejny wtórny symulator ze średnią grafa...symulatory to oklepany temat i dużo konkurencja...gss dużo lepsza grafa i potraktowali to w świeży sposób
Ale kto tutaj oczekiwał premiery na równi z Drago chyba jesteś chory na głowę, jeśli myślisz że tych paru płatnych troli naganiaczy to są WSZYSCY? Od wczoraj siedzisz na giełdzie że nie wiesz jak to się kręci na bankierze? A poza tym w jakim celu tracisz tutaj czas w weekend skoro nie masz akcji możesz wyjaśnić?
Ja sie nie moge nadziwic jak ludzie chca wierzyc w marzenia i stosuja wyparcie. Spadek o 30 proc przy takich obrotach a ty piszesz kto oczekiwal takiej jak na drago. Powoem ci ze wielu. Ale nie w tym rzecz. Bo pewnie sprzedaz po 72h na poziomie 50k byla by akceptowalna. Gorzej ze tu będzie ciezko o polowe tego. To jest problem. Ale nie musi byc jesli sprzedaz w kolejnych dniach bedzie dobra rok ma 365 dni. Wystarczy 500 kopi codziennie i zysk jest bardzo dobry. Tyle ze to jest wielka niewiadoma. Bo moze byc a moze nie. Znam takie gry ktore po niezłym poczatku po miesiącu praktycznie sie juz nie sprzedawaly. Ja np mam dylemat bo polowe sprzedalem w dobrej cenie a polowe mam. Sprzedajac teraz wychodze na 0. Moge usredniac i czekac albo sprzedac i miec spokoj i powiem ci ze nie wiem co zrobic
tutaj zagrali na emocjach najpierw nagonili że będzie sukces na miarę drago a później zasiali panikę że jest katastrofa, w ten sposób wielu co brało za 30 oddało za 15, a dodatkowo grube pakiety zrzucał prawdopodobnie cypryjski fund. Ale tutaj w tych cenach już nie bardzo jest komu sprzedawać popatrz na wykres jeden z drugim. Gra jest w porządku, nie jest to jakiś gniot, a kto myślał że będzie drugie drago to cymbał i tyle. Takie odpały jak drago zdarzają się niezwykle rzadko i jak można zakładać taki sukces w ogóle? Tu banda leszczy wysypała się z akcji + gruby co miał i tak dużo taniej kupione.
Ja sobie dokładnie zdaje sprawę z tego co piszesz. I nie bralem po 30 a po 21. Wiec sprzedajac teraz druga polowe po 15 sumarycznoe mam zero albo pare k w jedna czy druga. Tylko nie przewidzisz jak sytuacje ocenia rynek obecnie. Naganianie na sile we mnie wzbudza niepokój. Jesli spuszcza kurs na 12-13 to pozostanien na tym poziomie calkiem dlugo. Nie wierze w zapewnienia ze nagle odbije na 20. Bo to musialo by byc czyms poparte. Zwrot bedzie bo gra nie jest az tak droga ale pewnie kilka tygodni sie zejdzie. Do tego czasu bedzie tu ostra nerwówka.
Zwrot myślę że będzie sporo szybciej ale zobaczymy, tak jak mówisz kurs nagle sam z siebie nie odbije chyba że jakiś grubszy co zawisł zorganizuje jakąś podbitkę. Ja czekam co dalej z grą będą robić, liczę na tą wersję z grą po drugiej stronie krat czyli jako więzień, wg mnie to by miało szansę dopiero odpalić wtedy. Wiesz coś może czy to są realne plany?
Rynek nie zawiesza tutaj poprzeczki na poziomie succubusa, a na poziomie bum'a . Premiera jest lepsza niż wydawało się w czwartek i gorsza niż wydawało się w środę. Wszystko w cenie. Przy piątkowych obrotach wystarczy iskra.