zacytuję "W związku z dużą ilością zwrotów gry na platformie Steam (około 13%), zmieniona została również jej zawartość, a najbardziej kontrowersyjne sceny które raportowali gracze, zostały przeniesione do opcji gry."
Ktoś, kto zwrócił grę, już po nią drugi raz nie sięgnie.
Co k.. czytać marny lesny trollu? To chyba logiczne ze podaje się sprzedaż na dany dzień. Mówili że ilość zwrotów spadła.Skoro podali liczbę sprzedanych egzemplarzy na dzień 02.11.21 to taka była liczba i tyle. Firmą nie zajmuje się jasnowidzeniem ile im po 14 dniach wyskoczy zwrotów. Tak samo jak nie przewidzą dokładnej sprzedaży w tym okresie czyli 2.11-16.11.21
Też kupiłem akcje MadMind licząc na dobrą sprzedaż gry i cały czas uważam, że ten tytuł się zwróci i zarobi na kolejne, ale to Ty jesteś trollem jak nie potrafisz zaakceptować faktów, że sprzedaż jest niższa aniżeli zakładaliśmy.
Pisałem do zgreda i jego nazwałem trollem. A pisze jak jest a niektórzy tu coś wymyślają na siłę. Sprzedaż na dzień 2.11 wynosiła niecałe 72 tys. Oczywiście w ciągu 14 dni od zakupu danego egzemplarza moze nastąpić zwrot ale tez gra dalej schodzi na bieżąco. Dla mnie to jest logiczne ze podali stan sprzedaży na ten dzień i nie liczyli zwrotów jako sprzedaz.