Musi być źle "Grupa Outriders, która ostatnio zasłynęła m.in. projektem "Wiza donikąd" realizowanym przy wsparciu Gazeta.pl, chce kontynuować swoje projekty. By to było możliwe, dziennikarze zorganizowali zbiórkę. "Pilnie potrzebujemy wsparcia finansowego. Nawet kilka złotych robi różnicę, by Outriders mogło istnieć" - podkreśla zespół" nawet paru złotych im brakuje
Ciekawy, człowieku zakładasz de*ilny wątek, ludzie piszą co myślą, a ty zgłaszasz do moderatora. Czego się spodziewałeś, oklasków jaki masz "wyszukany" humor?
Co to za minusy, pisze prawdę, nigdy nic nikomu nie zgłaszałem, a humor mam cięty ale jak pisałem, lepiej się moim zdaniem śmiać niż płakać, też mam duża stratę i czekam, a nawet jak wyjdę na plys nie sprzedam bo model spółki mi się podoba, jak kiedyś urosną do 10 mld to cena akcji przebije np 400, na to czekam
Ja już pisałem, jak ktoś wierzy w pcf to olewa te spadki, ja tylko zaluje że obecnie wszedłem w kilka innych spółek i nie chce już ryzykować i dokupywać za 40, ale za 35 lub 30 ładne pakieciki jesczee dokupie
Siedzimy po szyję w Łajnie , jak można coś dobrego napisać o spółce która ma praktycznie jeden kierunek -Południe , niestety mam pretensję tylko do siebie że tu wlazłem i tyle , nikt mnie nie zmuszał mam karę .