Wrzuciłeś na giełdę oszczędności całego życia? Serio? PS: jak mogłeś stracić oszczędności, skoro możesz to sprzedac:) aktualnie w okolicy 4zl. Także przy Twoich 1000 akcji będzie ok 4000zl hahaha
Ty nie zaklamuj szonie rzeczywistosci:) teraz każdy wie, że będzie chwile sapadalo. Słabi się wypruja i dopiero odbicie. Ty natomiast kilka miesięcy temu mówiłaś, że w przeciągu 2 tygodni będzie 3.5 i o dziwo wtedy urósł hahaha zwykły szon
Boś za dużo kupował, na złość brałeś jak leci. Z tej konieczności udowodnienia swoich racji bral byś wtedy i po 15 jakby nie sypali. Teraz się wymadrzasz, Słoneczko:)
Mysle, ze nikt kumaty po tyle nie odda. Nawet ta kara 7mln (której moim zdaniem nie bedzie) to pikus. Firma właśnie pożyczyła 15 baniek Ledlease, której zapewne wybuduje fabrykę a wiec zarobią i na kredycie i jeszcze na budowie + zyski z tego roku + ponad 20 baniek w grudniu. Jestem ciekawy czy przy restrukturyzacji zadzieje się coś z tymi 10mln akcji:)
To czcze gadanie Twoje Słoneczko, bo odpowiadasz mi na każdego posta. Czcze gadanie jak to, że wiesz co ludzie zrobią, czy sprzedadzą czy nie... Bóg _SŁOŃCE się znalazł.
..
.
Szonem to twoja jest. Wiadomo, bo widać że akurat to wybrałeś by mi dokuczyc. Masz niewątpliwie trudne z tym doświadczenia Ty to nic innego tylko kasa- żal mi Cię .