• Koniec konfliktu Autor: ~King [85.221.134.*]
    Pytacie proszę bardzo!
    1. 6.10 informacja o wygaśnięciu porozumienia akcjonariuszy (J.Lis, Leszczyński, A.Lis, Karolak, Custom Beata). Należy przypomnieć ze w dniu 21.09 powstało nowe porozumienie które posiada 50,17% udziałów i głosów (J.Lis, A,Lis, Custom Boats, Krasnodebski, Borowiec, Budzyn, Morawska, R.Lis)
    2. Na walnym w dniu 15.10 na walnym ze składu zarządu zostali odwołani Pan Mariusz Kluska oraz Pan Piotr Leszczyński
    3. Na walnym 15.10 zostaje powołanych 7 nowych członków Rady Nadzorczej
    4. Pan Leszczyński sprzedaje 20% swoich akcji Torro Investment oraz Weremczuk Holding
    Sytuacja wyglada następują:
    Pan Leszczyński nie jest w zarządzie ani radzie nadzorczej, posiada jedynie niespełna 10% głosów i nie ma już wpływu na działalność operacyjna spółki. W mojej konflikt się skończył.
  • Re: Koniec konfliktu Autor: ~Abc [46.134.78.*]
    Bo tak jest ale inni żerują żeby zbić kurs.... Dziś nikt nie sprzedaje czy szykuje się jakieś 3 złocisze
  • Re: Koniec konfliktu Autor: ~King [85.221.134.*]
    Dodam tylko ze Leszczyński sprzedał akcje zaraz po walnym 18.10 także to już chyba ostateczne potwierdzenie...
  • Re: Koniec konfliktu Autor: ~Ren [178.235.176.*]
    Marzyciele. To teraz wiadomo pod co ta podbitka była. Wysypali akcje ulicy. A teraz już nie będzie komu podbijać i kurs opadnie bo ulica będzie się tratowała. W następnym tyg bez sternika kurs poniżej 2 zl
  • Re: Koniec konfliktu Autor: ~miler [83.27.15.*]
    bo ty tak chcesz
  • Re: Koniec konfliktu Autor: ~Abc [46.134.78.*]
    King pisał o silnych rękach pewnie do dźwigania piwa
  • Re: Koniec konfliktu Autor: ~King [85.221.134.*]
    Ty udajesz czy serio nic nie kumasz? Ja wiem ze już masz swoje lata ale wysil się trochę!
[x]
APANET -0,51% 0,97 2026-05-14 12:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.