Ustawiłem wczoraj zakup na 0,376 zł i zobaczyłem przed chwilą, że transakcja zrealizowana. To już jest serio desperacja akcjonariuszy:) Myślałem, że jak za 10 dni wyniki to już się ludzie wstrzymają do tego czasu i nie będzie oddawania tanio a jednak:)
W trzecim kwartale 2020 sprzedaż była dramatycznie niska więc teraz musi być skok licząc 3Q 2021 do 3Q 2020. Za niecałe dwa tygodnie się okaże i albo powrót w okolice 50 gr albo dalsze spadki
Racja, prowizja to 5 zł u mnie w ING w takim przypadku ale z drugiej strony zwróci się jeśli kurs skoczy o pół grosza:). Mam tu w sumie tylko 10tys akcji więc ani dużo nie stracę ani nie zarobię zapewne ale jestem mocno ciekawy czy z tej spółki będzie coś dobrego
Dnia 2021-11-05 o godz. 17:31 ~samu napisał(a): > Racja, prowizja to 5 zł u mnie w ING w takim przypadku ale z drugiej strony zwróci się jeśli kurs skoczy o pół grosza:). Mam tu w sumie tylko 10tys akcji więc ani dużo nie stracę ani nie zarobię zapewne ale jestem mocno ciekawy czy z tej spółki będzie coś dobrego