Pp - 0,58 +1,50 za 1,5 akcji = 2,08 .
Nie mogli wywalić kursu to sztuczką to zrobili i zarobią 13,5 mln .
Niektórym problem był objąć 1 akcję to dołożyli jeszcze pół akcji .
i brutalna prawda . kto siedzi dłuższy czas na tym śmieciu to przegrał życie i ma wykrzywione podejście do wszystkiego .tyle czasy wstajemy , odpalamy kompa i żyjemy złudzeniami . tak mijają dni , tygodnie , miesiące , lata i nic się nie zmienia .
xxxx nie odpalaj notowań tak będziemy łatwiej uwierz mi.... Ja tak robię i przynajmniej zaoszczędzam na transferze danych... Nie dość że bas okradł to jeszcze net mi ucieka przez to coś... Nie sprawdzam w trakcie notować
Cokolwiek by tu nie zrobili to jednego jestem pewien. Akcjonariat tu nic nie zarobi bo nie ma prawa gdyż spółką zarządza najwiekszy polski bandyta finansowy. Od dawna powtarzam że jego miejsce jest w kiciu a nie na GPW gdzie dopuścił się już tylu matactw ,krętactw , oszustw i do tej pory ma prokuratorskie zarzuty. A on dalej jakby nic się nie stało chodzi wolno i wyłudza kolejne pieniądze i kompletnie nikt nic z tym nie robi. Jeszcze złodziej ma tylu wielbicieli. Masakra jakaś
A może kurs będzie i nawet 20 zł ale wtedy akcji z 500 mln które dla obecnych akcjonariuszy będą warte tyle co obecnie groszówki. Po bawią się gnoje za cudze pieniądze a po latach zwiną biznesik jak zwykle zresztą. Patologia zawsze będzie patologią.