Myślę, że przed raportem papier ostro ruszy. Dzisiaj można zrobić fajną sesję wzrostową ! Dzisiaj zamknięcie przynajmniej na 15 zł. Nie zdziwię się jak będzie 18 zł !!!
Dnia 2021-11-05 o godz. 08:35 ~OBSER napisał(a): > Myślę, że przed raportem papier ostro ruszy. Dzisiaj można zrobić fajną sesję wzrostową ! Dzisiaj zamknięcie przynajmniej na 15 zł. Nie zdziwię się jak będzie 18 zł !
To są tylko Twoje pobożne życzenia, które ogóle się nie sprawdzają
Abc wiecznie marudzisz. BALTICON dzisiaj ruszy. Zobaczysz pod koniec sesji kurs zamknięcia. Od dawna piszesz, że będzie 10 zł. Jak jesteś taki pewny to napisz jakie dzisiaj zamknięcie na plus czy minus ??? Ja sądzę, że na pewno plus. Najmniej 15 zł na zamknięciu. Być może będzie i 18 zł.
Dnia 2021-11-05 o godz. 09:53 ~OBSER napisał(a): > Abc wiecznie marudzisz. BALTICON dzisiaj ruszy. Zobaczysz pod koniec sesji kurs zamknięcia. Od dawna piszesz, że będzie 10 zł. Jak jesteś taki pewny to napisz jakie dzisiaj zamknięcie na plus czy minus ??? Ja sądzę, że na pewno plus. Najmniej 15 zł na zamknięciu. Być może będzie i 18 zł.
Wygląda na to, że zamknięcie będzie po 14 lub 14,7 zł. Nie widać chętnych do zakupów. Raczej wyczekiwanie na chętnych do sprzedaży po 13,9 oraz 14 zł. Na ATCCARGO też dzisiaj nie ma ruchu to na Balticonie chyba też się nic nie wydarzy. Nie ma co się łudzić.
Teoretycznie powinniśmy mieć tydzień wzrostowy na Balticonie. Czy tak będzie ?? Chyba, że raport bez rewelacji to papier zostanie w okolicach 15 zł. Zalecam obserwację.
Znowu wyczekiwanie, aż ktoś spuści akcje poniżej 14 zł. Koszyczki ustawione. Jak nikt nie puści to sami przewalą akcje. Tutaj tak może być, wyniki super a i tak kurs będzie stał w miejscu. Jedyna szansą taka, że zaczną kręcić tym kursem. Z resztą na innych spółkach z NC jest podobna sytuacja. Tylko chciałbym, żeby coś wytrwali akcjonariusze zyskali na akcjach Balticonu. Czy doczekamy się drugiej fali wzrostowej w tym roku ???
Dnia 2021-11-10 o godz. 09:11 ~OBSER napisał(a): > To dzisiaj 12 zł zaliczymy ??? Niezły kabaret. Niech sobie tak grają. Żenada. Akcje trzeba oddać za frajer ...
To jest norma na tym śmieciu od wielu lat. Kiedy akcje tego śmiecia rosną? Tylko wtedy, gdy pseudo zarząd chce sprzedać akcje lub jak będzie jakiś wałek na akcjach, jak było to kilka lat wstecz.
Teraz to może martwić sytuacja na granicy. Na głównym nie ma chętnych do zakupów. ATCCARGO, OTLOG nic się nie dzieje. Na Balticonie pewnie też będzie bieda. Raczej kurs będzie się trzymał w okolicy 12-15 zł. 15 listopada raport, który pewnie nic nie zmieni. Otoczenie rynkowe nam nie sprzyja. Na zarząd raczej nie ma co liczyć. Raz wiceprezes kupił te 130 akcji po 14,3 zł i tyle ... Chyba już nic specjalnego (pozytywnego) w tym roku się nie wydarzy.
Dnia 2021-11-10 o godz. 14:35 ~OBSER napisał(a): > Teraz to może martwić sytuacja na granicy. Na głównym nie ma chętnych do zakupów. ATCCARGO, OTLOG nic się nie dzieje. Na Balticonie pewnie też będzie bieda. Raczej kurs będzie się trzymał w okolicy 12-15 zł. 15 listopada raport, który pewnie nic nie zmieni. Otoczenie rynkowe nam nie sprzyja. Na zarząd raczej nie ma co liczyć. Raz wiceprezes kupił te 130 akcji po 14,3 zł i tyle ... Chyba już nic specjalnego (pozytywnego) w tym roku się nie wydarzy.
Bowim bardzo dobra spółka. Da zarobić. Ja delikatnie zbieram po 8,8 zł - 9,2 zł. W najgorszym wypadku przyjdzie mi czekać na dywidendę. Taka to giełda bananowa. Brak płynności nie tylko na NC, ale i na szerokim rynku. Narzekaniem nic nie zmienisz abc.
MOZLIWE, ZE CZEKA NAS ODBICIE NA NC. INDEKS JEST JUZ SKRAJNIE WYPRZEDANY, RSI=23. OSTATNI RAZ TAK NISKO TEN OSCYLATOR BYL W MARCU.2020 A CO BYLO POTEM TO PIEKNA HISTORIA.