• od jutra... Autor: ~Bozia [78.11.73.*]
    ...wracamy na stare, dobre dwa fixy :)
  • Re: od jutra... Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    No to mam pytanie (bo na giełdzie działam dopiero od 1,5 roku), czy z powodu FIX'ów od jutra szanse na jakiekolwiek "odżycie kursu" jeszcze są, czy już zostały zaprzepaszczone ?

Firma nadal działa i te projekty (czy też plany) jak LED Lease lub plan budowy w Nadarzynie itp. to chyba będę kontynuowane. Jak sądzicie ?

Trochę pieniędzy w te akcje włożyłem (aczkolwiek tyle, że nawet jak stracę wszystko, to płakać nie będę :-) ), natomiast ciekaw jestem jakie są teraz warianty wydarzeń na przyszłość. A nie mam wystarczającego doświadczenia z giełdą i dla mnie to nowość jest.
  • Re: od jutra... Autor: ~Bozia [78.11.73.*]
    Dla tej spółki to bez różnicy czy na fixach czy bez :) nie ma to najmniejszego wpływu na działalność operacyjną spółki, więc wszystkie projekty toczą się w miarę możliwości...na fixach też może urosnąć 1000% :) po prostu może to zająć ciut więcej czasu :)
  • Re: od jutra... Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Ok, dzięki za wyjaśnienie :)

Muszę powiedzieć, że dość mocno mnie zaskoczyło to jutrzejsze "fiksowanie". A to z tego powodu, że firma ma dobrą kondycję finansową a ostatni komunikat o "uproszczonym postępowaniu restrukturyzacyjnym" odebrałem jako działania związane tylko i wyłącznie z COVID-19 w kontekście wierzytelności / należności.

No ale na powyższe nie mamy i tak żadnego wpływu - pozostaje czekać.

Skoro tak łatwo poszło "zafiksowanie", to może jak skończą procedury postępowania znowu przywrócą na ciągłe.

pozdrawiam
  • Re: od jutra... Autor: ~Jesturwa [5.173.114.*]
    Twoja mama stoi na trasie? Lubi to
[x]
IDH 0,00% 2,42 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.