Jest i frajerek! Nie umiesz czytac klaunie! Nigdzie nie pisałem ze to będzie tylko rosło. Pisałem ze w przyszłym roku tutaj będzie zupełnie inna wycena. 100 k robi tutaj +/- 20% wiec czym tu się przejmować. Ważne ze ja wiem a ty się możesz tylko domyślać pionku...
na żywo tez jesteś taki kozak czy masz 60 lat duży brzuch i grube bryle jeden strzał i bys się turlał przez pół miasta Haha
Powiem ze pójdzie to ten łeb powie ze naganiam Haha już pisałem ze ja tutaj jestem na dłużej widzę potencjale branży, spółce, potwierdzeniem sa dla mnie VC które weszły do tego mały FF tyle
ok podebrane w ok 2.70 zł dość sporo wysyp 1500 akcji na zamku to była okazja widać że mogą mają siłę mogli na 2.80 podjechać spokojnie mają papier w rękach odebrany
To prawda widać że oni rozdają karty ale to dobrze wrózy na korekcie dokupujesz więcej akcji twój portfel rosnie ja tam nic nie ruszam bo mogą mnie wydymac i zostanę bez akcji
Staruszku bo ci pompka siądzie Haha już ci mówiłem ważne ze ja wiem a ty się możesz domyślac pionku. Skoro leszczynskiego nie ma w spółce (operacyjnie) to konfliktu nie ma, proste.