• Wywiad z prezesem Autor: ~BALLERINA [78.11.121.*]
    Chcieliście więcej prezesa w mediach to macie. https://strefainwestorow.pl/artykuly/wywiady/20211104/wywiad-genxone-michal-kaszuba
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~up [37.248.163.*]
    Dla nas akcjonariuszy byłoby lepiej gdyby prezes nie udzielał wywiadów i siedział cicho bo tylko tym szkodzi
    Wszystkie covidówki soczysta zieleń a przez głupie zachowanie prezesa znowu spadki
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~BALLERINA [78.11.121.*]
    Ale z was marudy. Nie odzywa się to źle. Daje wywiad to źle. ehhh
    Na ch* mówi że przychody z testów będą znacznie niższe niż w roku ubiegłym i to w dodatku w momencie gdzie tych testów robi się coraz więcej a zakażonych lawinowo przybywa. Nie rozumiem jego polityki
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~GX1 [89.151.47.*]
    Prezes i spółka zachowują się jakby mieli w głębokim poważaniu obecną wycenę i kurs akcji. Zrobili emisję pod projekt Nanobiome, dostali spory zastrzyk gotówki od inwestorów a w dniu komercjalizacji Nanobiome podali jakieś mało znaczące czerstwe info jak to za x lat może będzie dobrze i mają akcjonariuszy w dupie
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~dżepetto [5.173.251.*]
    jak jutro zamkniemy sie po niżej 28 zł to 23 zł mamy jak w banku a potem może i 18 ,7 . słabo zaczyna to wyglądać bo w razie korekty swiatowej NC może przyspieszyć spadki co nam nie pomoże . powodzenia
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~nowicjusz [83.23.246.*]
    Na giełdzie nie masz niczego jak w banku, to po pierwsze...
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~Ehhh [46.204.0.*]
    "Prezes i spółka zachowują się jakby mieli w głębokim poważaniu obecną wycenę i kurs akcji"
    Zdradzę Ci sekret - tak dokładnie mają obecną wycenę w dupie. Oni maja czas, lata. Ty się niecierpliwisz bo od pół roku nie rośnie. W ten sposób wygrają z mniejszościowymi.
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~Kubek [83.80.227.*]
    Ja tam wolę aby mówił...
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~dominik [37.225.55.*]
    Boże co on znów napaplał? Az boję się sprawdzić. Widzę ze na kurs podzialal standardowo.
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~genxtwo [78.88.168.*]
    Prezes zadziałał jak należy , opowiedział o działalności, o testach też. Wystarczy skończyć podstawówkę żeby wiedzieć że testów jst mniej względem roku ubiegłego. A co do kursu to hieny nie idą może się węglem smarować bo modne.
    A co do wypowiedzi poprzedników........bez komentu
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~up [37.248.166.*]
    Prezes zadziałał jak należy? Chyba lubisz jak Cię dyma bez mydła. Przy kursie 37zł prezes zachęcał do kupna akcji mówiąc o pięknych perspektywach i rozwoju spółki. Teraz w dobie czwartej fali gdzie testów robi się porównywalnie dużo do roku ubiegłego kurs szoruje po dnie a przecież ruszyła komercjalizacja flagowego Nanobiome na które wzięli pieniądze z emisji. Nieuchronnie jedziemy w kierunku 20zł i jest to wybitnie wina prezesa i zarządu który w żaden sposób nie zachęca nowych inwestorów do kupna akcji
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~AtlasAnusow [188.146.101.*]
    Ja od dawna twierdzilem ze dopoki prezesem bedzie ten niezbyt rozgarniety pan to niestety ale przecietny akcjonariusz bedzie mial tylko pod gorke. Powtorze problem tkwi w prezesie i to on jest winien obecnej niskiej wycenie.
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~m28 [89.64.88.*]
    Będą powtarzalne wyniki to i kurs nadgoni, będą konkretne zwroty z Nanobiome to i kurs nadgoni.
    Jeśli ktoś oczekuje żeby prezes czy zarząd robił pompkę na kursie to jest wiele takich perełek na NC. Nikt was tutaj nie trzyma.
    Mnie tu trzyma brak płynności i obrotów. nie tak łatwo będzie sprzedawać 6700 akcji
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: obserwator82 [193.33.1.*]
    każdego dnia możesz spokojnie 500-1000 sztuk wyrzucić ...popyt do 26 zł to odbierze..... wiec męska decyzja ;)
    Jeszcze kilka dni poczekam. Może przed raportem pojawią się jakieś obroty
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: obserwator82 [193.33.1.*]
    Teraz to już zaprzeczasz sam sobie....raz piszesz , że nie mozesz sprzedac bo obroty....jak daje Ci propozycje racjonalna to piszesz o czekaniu ......ja tam spokojnie trzymam ....mam czas...Anusiak podjal meska decyzje i częściowo sie ewakuowal...... ja jestem inwestorem , a nie spekulantem
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~genxtwo [31.0.70.*]
    I o tym właśnie mówie. Pusta bania jesteś i tyle. Położyłeś pieniądze i masz wytrzeszcz bo nie rośnie. Masz pretensje do prezsa? O co? Że nie pilnuje kursu spółki? Czy że nic nie robi spółka? Prezes namawiał Cie do kupna akcji? Chyba przez portal nasza klasa bo nigdzie takiego info nie było. Prezes sam kupuje czasem. Spółka robi swoje i przekuje te działania w sukces na to licze. A Ty sprzedaj swoje akcyjki, Obserwator 82 napisał jak zrobić i buju buju z walora. I nie opluwaj prezesa , pokaż portfolio swojej firmy kozaku jeden... . tfu gumowcu
    Nie czytasz i nie śledzisz wywiadów to co w ogóle szczawiu możesz wiedzieć? Pewnie jesteś na tym walorze od niedawna a się wymądrzasz. Siedzę tu od ponad roku i dobrze widzę co tu jest grane i nie jest to uczciwe w stosunku do akcjonariuszy
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~Wendkarz [78.11.121.*]
    Ale nie rozumiem po co żale? 5 lat masz? Do mamy naskarż, że prezes Cię oszukał. Jest słabo sprzedaj i bajo albo siedź cicho i czekaj. To giełda i to sport dla ludzi dojrzałych - to tylko i wyłącznie twoja decyzja, że kupiłeś akcje tej spółki a nie prezesa. To spółka z NC o niskiej płynności i sporych ruchach cenowych to chyba wiedziałeś przed kupnem? Więc jak już coś piszesz to raczej napisz: "ale byłem głupi że wtopiłem tyle hajsu w tę spółke o niskiej płynności"
    Jeśli uważasz że prezes i zarząd nie ma akcjonariuszy w dupie to twoja sprawa tylko weź pod uwagę że to nie prywatna spółka w której mogą sobie robić co chcą tylko spółka akcyjna czyli wszystkich akcjonariuszy a jeśli robi się emisję na Nanobiome to wypadałoby zrobić ukłon w stronę inwestorów i zadbać o godziwą wycenę spółki poprzez odpowiedni piar i dobre relacje inwestorskie. Czytałeś ESPI o rozpoczęciu flagowego projektu Nanobiome? Przecież to istna kpina z akcjonariuszy
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~m28 [89.64.88.*]
    To załóż spółkę, wprowadź na giełdę i rób ukłony. Nie pochlebiaj sobie, jesteś narybkiem i nikt nie będzie cię traktował tak jakbyś chciał czyli "per pan inwestor".

Wrzuć kilka mln w spółkę to będziesz miał coś do powiedzenia.
[x]
GENXONE 0,00% 6,10 2026-05-08 13:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.