1. kupić akcje GLC teraz (ZANIM Ipopema będzie znowu mogła kupować)
2. ustawić zlecenie sprzedaży na 7.0 zl
3. czekac
4. założyć pampers i nie zbywac poniżej poziomu ustalonego na walnym jako max skupu 7.0zl
Takie wybicie było w pierwszej emocji covidowych lockdownów. Nie spodziewałbym sie w najbliżym czasie 12 . Ale do 7 to wydaje mi się że możemy dojść stosunkowo szybko. Czego wszystkim nam życzę :)
Tylko dobrze wiesz jak jest, zarobi 100 zl na pampersy i już sprzedaje a na drugi dzień patrzy i flaki wyrywa ze mogło być już 300 zł. lub wiecej. Trzymać do świąt to na prezenty będzie.
Moim zdaniem 7 zł to będzie uklepana podłoga i w życiu tej perły nie sprzedam za 7 zł. Natomiast w 2023 r. przewiduję mocne dwie cyfry tutaj, a ci co wydaje im się, że zarabiają 100zł to powinni losy i totka kupić bo na bananie zawsze będą w plecy. Tutaj jest długoterminowa inwestycja z pewnym sporym zyskiem. Szkoda, że logicznego myślenia w tym narodzie jest bardzo mało.
Tutaj się to nie uda... to nie Ameryka a Polacy słyną z tego, że każdy każdego spróbuje oszukać,
jedności tu nigdy nie było, a ssswaniaków tysiące i pewnie masz rację w założeniu to mogołby zadziałać, ale to tylko teoria... pierwszy sssłaniak jak mu fund na obrocie wypuści 3267 zł i kurs minus 2,2 %, pęknie i się wykoleguje od Was. Tak to właśnie będzie, dlatego w Polsce na giełdzie mało kto zarabia sensowne pieniądze z ulicy, nie mówię o sssswelach, którzy dostają info od prezesów na new konnekcie i nic sobie z prawa nie robią, jak się za ssswweli zabiorą będzie płacz "my chcemy do Unii" "konstytucja" itp.. tylko gdzie w konstytucji jest napisane oszukuj innych, wykorzystuj poufne informacje, manipuluj kursem... "mój" poseł powiedział mi, że już niedługo się za to zabiorą, bo z tego będzie kasa do budżetu, jak z mandatami, 2 lata temu mu pisałem ile zysków i ile mniej strat za śmiertelne wypadki dla budżetu i będą już lepić ssssłaniakom mandaty po kilka tyś...
ale ja mam odwrotne wrażenie. skup się odbywa, jest raportowany i wg regulaminu. tyle że mogą 25% średniego obrotu brać więc nawet członkowie zarządu kupuja i ich bliscy.
ja uważam osobiście, że to jedna z naj ardzoej klarownych sytuacji na gpw. frajerzy niech czekają na 7, ja kupuje teraz, bo zgadzam się z przedmówcami że 7 to za chwilę bedzoe podłoga a kurs wejdzie powyżej 10.x