30tys szt na poniedziałek po 3,30 jak ktoś będzie zainteresowany sprzedażą to proszę wystawić w poniedziałek po południu drobne nie interesują cały pakiet na S
Te 5 tys. w arkuszu już się przewaliło ale w poniedziałek dopniesz swojego, 24 tys. powinieneś mieć a reszta się znajdzie. Może ja resztę dorzucę, sam się zastanawiam czy wywalić wszystko czy jadnak dobrać i dać jeszcze sobie trochę czasie na tej spółce.
Każdy sam decyduje ja miałem chwilę zwątpienia na Mercatorze nawet część wywaliłem po złych szacunkach ale szybko trochę taniej odkupiłem tu chce kupić a wychodzę z kruszcu w pon
Rozumiem bo obecnie mam to samo na Mabionie, z niezłego zysku jestem teraz na minusie. A co do Protektora to obyś miał nosa, bo tu wszystko od jakiegoś czasu się zgadza poza kursem.
Nawet 1tys szt trudno kupić w tej cenie a mnie interesowało za 100tys zł nie będę trzymał wolnych środków sprzedałem kruszec by dzisiaj mieć a tu jednak co baniek na razie chętnych w tych cenach na S brak trudno
Dokładnie wtedy brałem od 3 zł do może 3,60 sprzedałem prawie wszystko początkiem marca 2022 po rozpoczęciu wojny w cenie średniej 5,90 trochę mi zostało to przeczekalem ten późniejszy spadek i pożegnałem na wybiciu po niespełna 3 zł i koniec