czyli poprzedni zainteresowany doszedl do wniosku, ze nie warto kupowac i olal a teraz kolejny moze tylko tez dla zartu. Oby tylko tym potentatem nie okazal sie cormay
Moim zdaniem moze pojawic sie jeszcze kilka LoI(z 2-3), pewnie rozmawiaja z wieksza iloscia podmiotów. Drugi LoI w mojej opini swiadczy ze transakcja odbędzie się na 99,9%, a jedyne o czym rozmawiamy to obecnie cena. Komercjalizacji spodziewam sie w q1/q2 2k22, ale takie spostrzeżenia jak ja chyba ma wiekszosc akcjonariuszy.
Jeśli według cja że ranna godzina to Azja jest prawdziwa to drogi list intencyjny bardzo możliwe że jest zza wielkiej wody ewentualnie Europa o czym nie chcieli informować w trakcie sesji
Nie nie doszedł do takiego wniosku i się nie wycofał, widać że nie śledzisz i interesujesz się spółką. Zarząd jasno podkreślał że gdyby podmiot z pierwszego listu się wycofał musieli by to zakomunikować w espi.
Ktokolwiek kierujący swoje decyzje na giełdzie bazując na forum bankiera mógłby być bez kozery nazwany jełopem. Większość wpisów tutaj to jakieś niestworzone wizję najczęściej nie mające pokrycia w rzeczywistości.
Stąd jeśli ktoś się pokierował moim wpisem co zrobić ze swoimi pieniędzmi to gratuluję mu intelektu na poziomie polityka.
Nie bez kozery użyłem takiego sformułowania. A Ty powinieneś być ostatnim który narzeka dorzucając swoją cegiełkę do "samospełniającej się przepowiedni".