• Restrukturyzacja Autor: ~Czarnkowianin [89.64.57.*]
    Jak myślicie, kiedy wyjdzie z restruktiryzacji?
  • Re: Restrukturyzacja Autor: ~ktoco [46.134.143.*]
    w espi z kwietnia było info o dlugości kontraktu na restrukturyzacje (4 miesiące), teoretycznie wiec gdzieś w sierpniu albo wrześniu - ale nic na ten temat nie było, może więc dalej się restrukturyzują :)
  • Re: Restrukturyzacja Autor: ~łysy [178.212.155.*]
    myślałem o tym niedawno. zejście z tej restrukturyzacji pozytywnie by wpłynęło na kurs.
  • Re: Restrukturyzacja Autor: flooder [91.207.69.*]
    Niech w końcu wejdą na stały obrót a nie dwa fixingi
    wszystko w swoim czasie - a na ten czas w miarę cierpliwie czekamy
  • Re: Restrukturyzacja Autor: ~łysy [178.212.155.*]
    żeby wejść na notowania ciągłe to nie tylko zdjęcie restrukturyzacji musi być ale i konkretniejsze obroty na papierze. ktoś tu ładnie to rozpisał swego czasu. te dwa fixy zniechęcają, ludzie nie umieją na nich grać. by by pewnym zakupu czy sprzedaży określonej ilości akcji to trzeba walić pkcem.
  • Re: Restrukturyzacja Autor: ~pawel [46.204.83.*]
    wejdz na :

https://biznes.interia.pl/gieldy/notowania-newconnect/profil-akcji-bro,wId,8700

i bedziesz wiedział co i jak
    oczywiscie to sie zmienia. nawet jak wiesz przed sama sesja ktos moze wyjsc z checi sprzedazy czy zakupu
  • Re: Restrukturyzacja Autor: ~ciemniak [83.26.85.*]
    Nie wiem czy ta rejestracja im wyjdzie i czy się kiedyś zakończy.No nie wiem,nie wiem
    zakończy się, zakonczy. wszystko idzie po ich myśli (czasem jakis poslizg-ale robia korektę). Za chwilę 3Q - wyniki lepsze niz 2Q, akcje trochę splusują, ale do granic rozsądku, później ciut spadną. Jak klepna te 100 i iles milionów akcji Bronek będzie miał gadane:) jakoś się to na niektórych psychokondycji odbije a później cz.2 "teatrzyku" - wtedy będzie ciekawie
[x]
CZARNKOW -8,00% 0,07 2025-10-17 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.