bo to jest jakaś tragedia, wszystkie odzieżowe spółki urosły kilkakrotnie od dołka covid i pobiły kursy sprzed covid a ta parodia nawet nie wróciła tam gdzie była ! o tym czymś zapomnieli najstarsi górale !
Jakie to ma znaczenie czy jest czy nie skoro jest skażona mozliwością osadzenia tu na stołku kogolwiel z tej mafii klerykalno pisowskiej.Poprzedni prezio jak pewnie wiesz to sługus Rydzyka to mi jako inwestorowi wystarczy by unikac uwikłanych w politykę podmiotów na gpw ,amen.
Prezesa Jaworskiego powołano na niepewne czasy pandemii, jak pamiętam taki był pomysł ówczesnego przewodniczącego RN p.Mazgaja. Teraz przewodniczącym RN jest syn p.Kolańskiego i jak widać zatrudniają z branży od 1 grudnia Vce prezes p.Fryzowską (pracuje w LPP). Jestem przekonany, że na prezesa powołają odpowiednią osobę, a nie polityka.
Dokładnie jak napisałeś. Też mi się zdaje ze to był wymysł Mazgaja.. Mazgaja już nie ma (co nie znaczy że nie będzie robił podejścia pod powrót).
Też mi się spodobało zatrudnienie Pani z LPP.. zostaje kwestia zarządzania zdalnego (ona raczej w trójmieście mieszka, a VRG to było nie było Kraków).. pożyjemy zobaczymy. Tu powinno bardziej iść. Chyba sami są zaskoczeni jak im ładnie rośnie jubilerka. Ciekawe co w nowej strategii będzie.