Jeżeli chodzi o zakup srebra to jak najbardziej mogę polecić Mennice Skarbową. Oferta tutaj jest bardzo korzystna, dodatkowo zamówienie otrzymasz bardzo szybko
Wszędzie ceny są raczej podobne, tym bardziej że w Polsce na srebro jest też vat dlatego może wychodzi drożej w mennicy skarbowej, ja i tak większą ekspozycję raczej wolę mieć w złotych monetach bulionowych
Dnia 2021-11-02 o godz. 22:13 ~Relax napisał(a): > Witam, > Mogę kupić srebro po kursie giełdowym z www.kitcosilver.com + 70 zł ... czy ktoś ma lepsze dojście , oczywiście legalne.
Srebro warto kupić w Mennicy Skarbowej. Bardzo spodobała mi się tutejsza oferta, ponieważ wybór jest dosyć obszerny i ceny są atrakcyjne, więc jest to również wielki plus
Najlepiej kupowac złote i srebrne monety bulionowe systematycznie co do zakupu to malo kto chce taniej sprzedawać niz to jest w mennicach np. skarbowej także warto łapać dołki cenowe
Srebro warto kupić w Mennicy Skarbowej, tutaj nie musisz tyle czekać co u konkurencji. Dostawa jest praktycznie od ręki, więc jest to bardzo duży plus. Oferta również jest dosyć obszerna
Jeśli chodzi o mnie, to takim sprawdzonym źródłem jest Mennica Skarbowa. Mają złoto i srebro w ofercie, wszystko legalnie. Możesz sobie spojrzeć na ich ceny i zdecydować :)
A zaglądałeś do Mennicy Skarbowej? Właśnie wiele osób polecało mi to miejsce ze względu na to, że wybór jest wielki i dostawa jest praktycznie od ręki, więc może akurat znajdziesz coś dla siebie
Wydaje mi się, że może zainteresować cię oferta jaką posiada Mennica Skarbowa. Z tego co przeglądałam ostatnio w sieci to mają dosyć duży wybór i do tego realizacja zamówień jest szybka
Ja jednak wolę złote monety bulionowe, odnośnie miejsca zakupu stawiam wyłącznie na mennice skarbową. Jest w czym wybierać, ceny okey i dość krótkie terminy realizacji.
Ogólnie z tego co słyszałam to dobrą opcją jest Mennica Skarbowa. Dużo osób zachwalało sobie takie rozwiązanie, tym bardziej, że obsługa z wielkim zaangażowaniem podchodzi do klientów
Akurat ja natrafiłam niedawno na ofertę jaką posiada Mennica Skarbowa i szczerze mówiąc przypadła mi ona do gustu. Do tego też dostawa jest praktycznie od ręki
Co powiecie na Mennice Skarbową? Nie tak dawno sama natrafiłam na tą ofertę i szczerze mówiąc jak dla mnie jest ona bardzo korzystna, do tego też dostawa jest praktycznie od ręki
Myślę, że dobrym wyborem będzie jednak Mennica Skarbowa. Co do zakupu złota to mają całkiem obszerną ofertę, a do tego zawsze można liczyć na fachowe doradztwo obsługi