• Dlaczego spada ? Autor: ~hihi [31.60.75.*]
    Spółka pięknie się pięła do góry, rekomy na 21 zł i prezes zaszalał, pomyślał tylko o sobie, wysokie premie i darmowe akcje. Od tego czasu......mamy tylko zjazd. Dziwne ? Dla ludzi znających giełdę to czas ewakuacji na inne spółki, wszak ich jest sporo i codziennie rosną do góry, indexy biją rekordy a tutaj pozostają tylko pobożne życzenia z niewielkimi wybiciami od czasu do czasu na dalszą dystrybucję. Szkoda ale taka prawda. Ci którzy się znają na giełdzie, dobrze napisali, że leci to na 9 zł
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~Perry [5.184.109.*]
    Masz 150% racji
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~84Felek [89.78.41.*]
    Chociaż obroty większe ;)
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~takietam [5.173.147.*]
    Dokładnie xd
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~GallAnonim [185.179.132.*]
    Dzisiaj też obroty sporo większe. Dlaczego?
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~Hihi [31.60.111.*]
    Jak coś spada jednego dnia o 15 % to dla innych jest to duża okazja, że następnego dnia będzie spore odbicie i tak było dzisiaj ale niestety ktoś większy jednak wywala te akcję stąd takie obroty. Za słabo dzisiaj odbiło, więc podejrzewam dalszą dystrybucję
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~84Felek [89.78.41.*]
    Byś może przyczyną spadków było "wypadnięcie" Artifexu z portfeli domów maklerskich. Ktoś kto śledzi te propozycje pewnie się wystraszył, wywalił większy pakiet i a za nim poszła lawina.
  • Re: Dlaczego spada ? Autor: ~asd [89.70.184.*]
    może zjedzie do 9 zł, ale ja wątpnie. Ale imo czeka nasz zimowanie. Nowe RPG będzie pod koniec 2022, Zmiany w Unsolved, zważając na to, że dopiero kończą nową koncepcję, to 6 miesięcy minimum. Wiec liczymy na drugą połowe 2022? Ja tam stawiam.

Z tego co słyszałem od znajomego anala (wierzcie lub nie) zainteresowanie Artifexem od dużych misów się zwiększa. Na ostatniej konferencji było dużo więcej analityków niz na poprzednich.

Więc moze jakiś ruch się zacznie powoli, ale przyśpieszenie to raczej dopiero przyszły rok....

• Re: Dlaczego spada ? Autor: ~takietam [79.162.239.*]
    Tak. Z Unsolved długo im wszystko schodzi niestety, bo prawdopodobnie mają za mały zespół. Pewnie też dlatego widać dużo ofert pracy właśnie do Unsolved. Pytanie jak pójdzie im rekrutacja w dzisiejszych czasach, gdzie wszyscy chcą zarabiać milion monet. Podejrzewam, że rzeczywiście na większe zmiany trzeba będzie poczekać do Q1/Q2. Nowe RPG powinniśmy zobaczyć jakieś materiały z vertical slice również gdzieś w okolicach Q1/Q2, choć ten projekt podejrzewam jest znacznie bardziej skomplikowany i może się obsunąć na Q2. Nie byłaby to pierwsza obsuwa w przypadku gry ;) Jeśli chodzi o ten rok, to liczę na powrót do poziomów sprzed ostatnich spadków, ale szczerze mówiąc tylko zgaduję i ja tutaj raczej siędzę długoterminowo.
[x]
ARTIFEX 0,26% 15,30 2025-09-12 16:46:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.