Wyniki już niebawem. Czekam, ale niestety nie mam za co zebrać więcej.
P. S tak jak wspominałem wcześniej, w branży ogrodniczej, wiem coś bo mam rodzinę w tej działalności, boom tak jak w budowlance... Myślę że to będzie miało świetne przełożenie na wyniki...
w Q3 sa zazwyczaj zwroty tego co nie sprzedalo sie wlasnie wiosna i latem,ale byc moze w tym roku jest to mniejsza skala?? co bedzie miec wplyw na wyniki za q3 wlasnie
Naprawdę nie wiem, jak trzeba być oderwanym od rzeczywistości żeby nie rozumieć, że przy rekordowej sprzedaży w poprzednich 2 q, teraz nie było rekordowej straty. Dla mnie - doskonała okazja na uśrednienie. Sugeruję chłodną głowę i rozważenie, co zdarzy się w przyszłym roku. Powodzenia.
W sumie ruch mieli na wszystko bez wyjątku. Nawet nasiona brali bojąc się wzrostu cen w przyszłym roku... Oczywiście kwiaty, rośliny doniczkowe cieszyły się normalnym zainteresowaniem z uwagi na ceny
Dnia 2021-11-02 o godz. 09:23 ~Paweł napisał(a): > Wyniki już niebawem. Czekam, ale niestety nie mam za co zebrać więcej. > > P. S tak jak wspominałem wcześniej, w branży ogrodniczej, wiem coś bo mam rodzinę w tej działalności, boom tak jak w budowlance... Myślę że to będzie miało świetne przełożenie na wyniki...