• Global Steam Autor: ~Grubu40 [188.146.40.*]
    Succubus Halloween - 740 miejsce
    Succubus - 880 miejsce
    Succubus + Agony - 1600 miejsce
    I teraz niech się wszyscy zastanowią nad sprzedażą... i sami ocenia czy jest to sukces Madmind Studio biorąc pod uwagę koszty produkcji Succubusa i Agony . Wg mnie jest to duży sukces i widzę w perspektywie czasu ogromny potencjał
  • Re: Global Steam Autor: ~Gosc [91.196.215.*]
    Sukces to chyba za dużo powiedziane, ale jest ok. Czekam na ten zwrot kosztów i doczekać się nie mogę. Ale jak na tą kapitalizację to wg mnie i tak madmind jest sporo niedowartościowane.
  • Re: Global Steam Autor: ~Grzechu [5.173.22.*]
    40mln kapitalizacji to dużo.
    Drago ma 80mln A koszt gry GSS zwrócił się w 1.5h .
    W miesiąc 0.5mln sprzedanych egzemplarzy.
    Tutaj czekacie na zwrot kosztów?
    A zyski ? Niepotrzebne?
  • Re: Global Steam Autor: ~G_t [95.108.45.*]
    Widzisz, tylko problem w tym ile z tego ma Drago, owszem gra okazała się sukcesem natomiast do tego tortu jest sporo chętnych a tego się nie mówi, zakładam, że Drago dostanie zaledwie ochłap dlatego kurs stoi w miejscu pomimo waszego ciągłego naganiania. Madmind stworzył i wydał grę samemu z nikim nie dzieli się zyskiem więc cała kasa zostaje w spółce i taka jest różnica.Przypominam,że przygotowują wersje na konsole,która zapewne sprzeda się lepiej niż wersja na PC -patrz przykład Agony(mimo dość niskich ocen sprzedaje się dobrze). Dodam,że w przygotowaniu są jeszcze dwie gry i to daje mi gwarancję,że warto tu zainwestować długoterminowo szczególnie,że Succubus ma o wiele lepsze recenzje niż Agony więc widać,że spółka się rozwija i robi coraz lepsze gry a na Drago to sobie naganiaj u siebie może ktoś się na to nabierze, ja po ostatnim zagraniu Pani Prezes i Vice Prezesa czyli sprzedaży pakietów po 73 zł mimo lockupow pokazuje,że nawet insajderzy Drago nie widzą perspektyw bo przecież mogliby sprzedać później po 200,300 zł skoro jest tak cudownie i wspaniałe jak to macie w zwyczaju naganiać wszędzie gdzie się da.
  • Re: Global Steam Autor: ~Grubu40 [188.146.40.*]
    Succubus Halloween - 680 miejsce
  • Re: Global Steam Autor: ~Ryszard1 [194.177.28.*]
    O tak!! Jest wielki sukces ! Co Widać na wycenie akcji, słychać i czuć . Smród rozchodzi się wszędzie
  • Re: Global Steam Autor: ~Ojo [194.29.183.*]
    Rysiek to z twoich gaci tak wali
  • Re: Global Steam Autor: ~Grubu40 [188.146.40.*]
    Dobre
    Uśmiałem się
  • Re: Global Steam Autor: ~Znawca [31.0.84.*]
    Podstawowa wersja w tej chwili na 666 miejscu. Przypadek? Pozdrawiam posiadaczy, szatan doprowadzi nas spowrotem na 7 zł
  • Re: Global Steam Autor: ~Asi [37.225.29.*]
    Bundle 395pozycja, Succubus 560 pozycja. Sprzedaz nieco ruszyła
  • Re: Global Steam Autor: ~Ojo [194.29.183.*]
    Kto nie sprzedał akcji ten wygrał. Od jutra walka kto szybciej i taniej zabierze. A kto sprzeda będzie płakał po czasie. Pozdrawiam
  • Re: Global Steam Autor: pseudobankier [45.90.3.*]
    Tez tak uwazam. Mi udało się dobierać małe pakiety przy najniższych możliwych cenach, dzięki czemu pakiet ładnie się usrednil
  • Re: Global Steam Autor: ~Marek [31.60.78.*]
    Mi udało się odebrać od wystraszonych po 4.90
[x]
MADMIND 0,00% 0,40 2026-02-24 10:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.