• Wyniki i wałki Autor: ~elo [37.225.62.*]
    Poczytajcie zamieszczone infa, wyniki mega a pozbawią nas akcji i białych rękawiczkach po 1,8
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~ja [83.4.243.*]
    a co meli napisać? jak to oni robią wezwanie? zobaczymy co powie sąd...
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~Krakus [31.183.162.*]
    Mam prawie 30000 akcjo i czuje się oszukany
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~10zł [84.10.157.*]
    Wystaw zlecenie sprzedaży z ceną 10zł i terminem do końca roku.
    Tam się "liczymy" i patrzymy ilu nas jest.
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~Magellan [5.185.45.*]
    Mamy łącznie 338 tys. akcji! To jest 3,75% wszystkich akcji!
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~Magellan [5.185.45.*]
    Nie odpowiadaj na wezwanie. Będziemy zaskarżać uchwałę o wycofaniu akcji z giełdy oraz każdą kolejną uchwałę niekorzystną dla mniejszościowych akcjonariuszy, w tym kolejne uchwały o zatrzymaniu zysku. Tak by wreszcie oddali nam to co się nam słusznie należy. Na 2-3 lata najmniej zablokujemy pomysły większościowych. Tak wolno działają sądy w Gdańsku, że jest to możliwe. Argumentów za wygraniem procesu jest naprawdę dużo bo z sprawozdań wprost wynika, że zarząd sobie zrobił ze spółki prywatny folwark, a przez to działa na niekorzyść mniejszościowych akcjonariuszy.

Aktualnie po 10 zł wystawionych jest 284 tys. akcji, a oprócz tego kilka osób zgłaszało, że nie może wystawić po tak wysokiej cenie z uwagi na blokady w biurach maklerskich. Więc wychodzi na to, że tylko czytelnicy tego forum mają niemal 5% akcji. Część akcjonariuszy nie ma pojęcia o wezwaniu bo już dawno nie interesują się tą spółką. Więc być może w ogóle nie dojdzie do głosowania nad zdjęciem akcji z giełdy bo samo wezwanie się nie powiedzie. Jak ogłoszą kolejne wezwanie z o kilkanaście procent wyższą ceną to znaczy, że będą zdeterminowani i równie dobrze zapłacą dwa razy taką cenę za końcówkę akcji.
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~observer [31.61.181.*]
    mam 12 tys i tez nie mogę wystawić , ale po 10 zł mi pasuje
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~ja [83.4.243.*]
    dorzuciłem swoje ponad 30000 akcji na 10... pozdr
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~ale [178.217.249.*]
    dostałem 2 koperty do domu a w środku wezwanie do sprzedaży akcji ,co mam myśleć , co robić/?
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~wyluzowany [93.91.80.*]
    zignorować i czekać aż zaproponują rozsądną kwotę...
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~ale [178.217.249.*]
    no i podnieśli do 2,10zł jak obroty wzrosły ,jak to tłumaczyć ,kto sprzedaje, kto kupuje/? ile warta ta sp. co ukrywa ,a może idzie z wora do wora ?
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~observer [31.61.189.*]
    z wora do wora nikt nie sprzedaje przy tej cenie , tu obroty były śladowe dlatego na jednolite poszła , średnia z miesiąca to 40 tys obrotu było
  • Re: Wyniki i wałki Autor: ~wyluzowany [93.91.80.*]
    Cierpliwym trzeba być i za pół darmo nie oddawać.
    Z akcji Was nie wywłaszczą - akcje będą miały zawsze swoją wartość.
    Obstawiam, że powyżej 3zł zacznie się robić większy ruch i dopiero będzie można zacząć myśleć (ale powoli i bez ciśnienia) o sprzedaży :-)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.249.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.