Tez jestem nabity w butelke i tez trzymam tego smiecia chyba z 10 lat. Dobrze, ze nie maja zadnego zewnetrznego wierzyciela, bo wtedy by poszli z torbami bardzo szybko, a tak to jest szansa, ze oddluza spolke i sprzedadza komus. W koncu wejscie na NC kosztuje, a co by nie powiedziec, to raporty poblikuja wzorowo:)
Grubiuteńki to jest Zloty Graal na spolce Remedis czy Go nie ma . ? A ja mówię, że jest i to nie w jednym miejscu. Grubasieńki widzisz co to znaczy kunszt giełdowy..? Pytałem się na paru spółkach o to, ale nikt nie odpowiedział na to pytanie . A wiesz dlaczego ? Proste , bo się na tym nikt nie zna . Tylu wykładowców i innych Blogerów, ale nie znają się na charakterystycznych szczegółach czyli taką mgiełkę przy której rozwiązuje się takie zagadki .
Nieszczęśnicy ,pomyślcie co tu się zmieniło od dnia ogłoszenia upadłości ? A zmieniło się bardzo wiele . Poczytajcie te moje wpisy i ruszcie głową. .Między innymi Zloty Graal się uaktywnił. Czyli została nadana lokalizacja a tym samym zwiększenie dokladnisci .A czego dokładności?
Chciwulek , cały czas ładnie gracie . Naprawdę ładnie. A nawet przepięknie. Animatorek jak brylantowa korbeczka ? Mam nadzieję,że pilnie jej strzeżesz? Tak jak mówiłem ......Rysio czeka na mająteczek .
Nie wiem czy mi się wydaje, ale tu chyba wszyscy opuścili skrzydełka ? Animatorek , Ty też. ? Oj nieładnie, nieładnie . Grubaśny, , myślę , że muszę Wam zrobić te obiecane wykłady?