I jeszcze jedno. Ostatni raport był słabiutki. Prezes wtedy sprzedał 50 tyś. akcji. Teraz za to kupił 100tys. akcji więc jest szansa że raport będzie dużo lepszy. Może wreszcie będzie układ i pożyczka. Tak czy siak może tu się zadziac dużo rzeczy, które spowodują wystrzał kursu. Trzeba czekać.
W mojej opinii sprzedaż akcji była celowa - płynność spółki. Zresztą chyba było wówczas info o objęciu akcji. Pisałem wówczas, że jeżeli prezes robi to dla spółki, to szacun. Jak za Piróg na biomedzie
Widać, że zakupy akcji mają przykryć fatalną sytuację spółki, zerowa sprzedaż, brak wykupu choćby części obligacji, ale to nic, ważne, że o spółce dobrze mówią.
Ale nikt nie pisze ze jest super. To pokażą kolejne espi. A jeżeli sytuacja jest fatalna jak tu niektórzy piszą to w takim razie prezes nie ma co robić z kasą że kupuje akcje. Ja raczej obawiałbym się przeróżnych spółdzielni co tu spekulują.
No rzeczywiście, trochę to śmieszne. Są tacy co kupili ostatnio na górce i sprzedali ze stratą. Teraz będą opluwać spółkę. Są też dziady spadkowe i wzrostowe, do koloru do wyboru.
kor uważaj z tymi tekstami "prezes kupuje" miałem kiedyś krezusa i prezes też "podobno" kupował napisać se mogą wszystko,z krezusa na szczęście wyszłem ogólnie na plus,nie naganiam tu absolutnie na spadki bo mam pare sztuk,ale informacjami bym sie tam nie podniecał :Pozdrawiam
Zgred wypad z forum chamie ze wsi, drugiego takiego buraka tu nie ma, jak źle to buahhahha jak dobrze to jaki on mądry, co on nie napisze
Buahahahaha ci w paszczu i nocnik na łeb
Słusznie, to nie jest spółka, na l której analizuje się fundamenty. Tutaj wykorzystuje się sytuacje... Ostatni mój zakup był na poziomach 20-22 gr, wszyscy pisali, że stracę kasę i.... poszło x10. Miłego!
wiszę na tym od podbitki z początku roku średnia ok 2,00 za 50 dych, trochę uśredniłem na początku aktualnej podbitki ale nie wiem czy dalej uśredniać czy czekać na 2,00 i oddać palto innemu. W końcu zima idzie, ja rok się grzałem, nawet listy do domu mi wysyłali że mam kupić każdej babie w rodzinie aparat do badania cyca. Marketing jak z doliny krzemowej!