Geotrans jako partner to raz. Dwa, nie ma co tutaj sie spodziewać jakiegoś wielkiego wystrzału. Jak ktoś spojrzy na arkusz zleceń to trzeba przepuścić ponad 150k zlotych zeby kurs doszedl do 10 zł od aktualnej ceny!! To raczej tutaj nie ma co myslec o powrocie w okolice 12stu, ba, co tam myslec o wyzszych notowaniach.
Co jak co, informacja dobra, ale duzo nie zmieni wedlug mnie. Zobaczymy i czekamy na espi :)
Co ty gadasz ? 150k zł do 10 zł... I co z tego ? Na sprzedam jest w sumie akcji za niecałe 5 milionów. To nie tak dużo , jak spółdzielnia jakaś się dołączy. Tutaj mogą zrobić rajdy jak na weglowkach bez problemu , a ludzie będą to łykać jak pelikany.
Jest się czym podniecać, bo poprzednio była nieoficjalnie i przed podpisaniem umowy ... sam już wątpiłem czy to sfinalizują.
Dla mnie super info, może w końcu będzie to 1 Jaskółka do odwrócenia trendu :)
Spółki związane ze środowiskiem ...jak geo mobruk i jeszcze parę mają przyszłość ..wytyczne uni ... cierpliwości ....a umowa jest większa jak lipiec siepien 2019..
No dokładnie te spółki będą grane w najbliższych latach. Ludzie by chcieli żeby to na 20 pojechało w dwie sesje Haha. Mało kto patrzy na to jak na punkt zwrotny, potwierdzenie końca problemów. Dlaczego nie było takich kontraktów przez ostatni rok (skoro np Aquanet co roku Oglasza takie przetargi i w zeszłym roku geo nie startowało)?! Bo nie mieli decyzji! To jest proste, tutaj nie ma żadnych skomplikowanych mechanizmów. Trzeba śledzić kwartalny pozysk decyzji(od dawna o tym mówię jest w każdym Q raporcie).