• Sprężyna się napina Autor: ~Arek [217.97.75.*]
    I może niedługo wystrzeli, bo obecna kapitalizacja to jakiś żart
  • Re: Sprężyna się napina Autor: ~Si [217.245.59.*]
    Ci wystrzeli chyba w łeb
  • Re: Sprężyna się napina Autor: ~Rodrigo [94.254.186.*]
    Żart to prawda powinna być 1/5 tego co teraz czyli jakaś 1zl z akcje.
  • Re: Sprężyna się napina Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2021-10-29 o godz. 08:23 ~Rodrigo napisał(a):
    > Żart to prawda powinna być 1/5 tego co teraz czyli jakaś 1zl z akcje.

Tak ? A może jeszcze masz jakieś rozsądne wytłumaczenie, dlaczego miałoby być tak, jak napisałeś ?
    Kapitalizacja liczymy od 12mln akcji. 10mln ma Sylwia z boku nie na NC. Poczytaj statuty i raporty. Pisałem wam przed scalebiem akcji co się stanie. Wałek w białych rękawiczkach. Nawet do knf i kdpw pisałem wszystko legalne.
    Kurs masz teraz w połowie grosza prza scaleliem 1gr =8zl po scaleniu
  • Re: Sprężyna się napina Autor: ~Zainteresowany [188.146.43.*]
    To głąb jest, nie oczekuj logicznego wytłumaczenia. Nawet przy 12mln akcji, wycena na poziomie jest śmieszna. Gotówki w kasie sporo, w grudniu wpadnie ponad 20mln i do tego jeszcze led lease. I taki głąb Ci napisze, że firma warta jest 12mln zł... W tym roku zysk netto będzie taki albo wiekszy a samo ledlease dostało dofinansowanie 18mln hahaha
  • Re: Sprężyna się napina Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2021-10-29 o godz. 10:01 ~Zainteresowany napisał(a):
    > Nawet przy 12mln akcji, wycena na poziomie jest śmieszna. Gotówki w kasie sporo, w grudniu wpadnie ponad 20mln i do tego jeszcze led lease.

No właśnie. Faktem jest, że firma jest niewielka, ale działa (przynajmniej mnie się tak wydaje z obserwacji i czytania raportów) prężnie i jest rozwojowa. A na najbliższe 2-3-4 lata szykują się kolejne projekty (pomysły) do realizacji. Też uważam, że wycena jest za niska (a nie za wysoka). Wydaje mi się, że po części na taki słaby kurs akcji ma też wpływ słaba (a może i bardzo słaba (?) ) rozpoznawalność firmy. Takie mam wrażenie.

Jednak sądzę, że szansa na minimum kilkukrotny wzrost kursu w ciągu kilku(-nastu) miesięcy jest dość mocno prawdopodobny.

Ja swoje akcje trzymam w każdym razie

pozdrawiam !

• Re: Sprężyna się napina Autor: ~Zainteresowany [188.146.43.*]
    PS: pisałem mu, żeby sprzedal mi swoje akcje po 4zl ale zero odzewu.
    Ja Ci pisałem że sprzedałem przed scaleniem po 1.3gr czyli po 10.4zl. I ostrzegalem innych. Masz problemy z czytaniem że zrozumieniem?
[x]
IDH -1,68% 2,34 2025-10-07 16:11:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.