Jak dla mnie to może być złotówka, pomimo, że zainwestowałem 40k. Teraz szczerze mówiąc wolę żeby to już nie było warte nic, niż jakieś śmieszne 7.5 zł. A tak podkręcali co to nie zrobią, 100 będzie. Niech to upadnie i stracą w oczach wszystkich banda dzieciaków. W twarz nie mogę się spojrzeć jak głupi byłem, że im uwierzyłem.
Oj kolego troszkę się zdziwisz ja zarobisz co najmniej 3x więcej. Poczekaj jeszcze troszkę cierpliwość popłaca sam zainwestowałem w ekipę 200000tyś.i prawdę mówiąc się niczym nie martwię. Pozdrawiam i cierpliwości.
Dnia 2021-10-29 o godz. 11:20 ~Pablo napisał(a): > Oj kolego troszkę się zdziwisz ja zarobisz co najmniej 3x więcej. Poczekaj jeszcze troszkę cierpliwość popłaca sam zainwestowałem w ekipę 200000tyś.i prawdę mówiąc się niczym nie martwię. Pozdrawiam i cierpliwości.
"200000tyś." mój kalkulator na te miliony cyfr tyle nie ma
Człowieku poczekaj do połowy następnego roku do raportu finansowego a nie będziesz żałował, zresztą sądzę że jeszcze przed gwiazdka będą tu ostre wzrosty
Przedewszystkim to musimy zejść na ziemie, wycena 252mln przy cenie akcji 6.87zł to już straszny balon, realnie połowa z tego są warci albo mniej aktualnie, jakbyśmy zaczynali z niższego pułapu to moglibysmy liczyć na mega wzrosty, sam january mówił ,że emisja musi być duża w przypadku takiego połączenia dlatego jesli ktos czytał to mógł się łatwo dowiedzieć
Panowie i panie dokupujcie puki jest okazja do uśredniania ja już 10 tys powiększyłem do 12 tys sztuk -w miarę możliwości finansowych i jak finanse pozwolą to będę dokupywać -pamiętajcie promocja nie trwa wiecznie a przy takich obrotach to naprawdę ciężko Brdzie dokupić pare tysięcy sztuk