• Fajnie tu Autor: ~VoidWalker [94.254.178.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_lecimy-na-8zl,48154231.html?fbclid=IwAR2vt0Pxyw-POaIj-vZSec_uz6AROUNREM4u9xG2yGqFFaZveAGEC83gqSw

Aktualnie przewiduje że będzie 5zł,

Nie jest to żadna porada inwestycyjna, w rozumieniu prawa
  • Re: Fajnie tu Autor: ~Seboniks [31.135.192.*]
    aktualnie, to ty zmów paciorek, siusiu i do spania, bo jutro na rano do szkoły
  • Re: Fajnie tu Autor: ~VoidWalker [94.254.178.*]
    :D
  • Re: Fajnie tu Autor: ~Pablo [89.64.35.*]
    Panowie w lostopadzie połączenie i wydadzą pierwszą grę.
  • Re: Fajnie tu Autor: ~Fan [79.190.146.*]
    Jak dla mnie to może być złotówka, pomimo, że zainwestowałem 40k. Teraz szczerze mówiąc wolę żeby to już nie było warte nic, niż jakieś śmieszne 7.5 zł. A tak podkręcali co to nie zrobią, 100 będzie. Niech to upadnie i stracą w oczach wszystkich banda dzieciaków. W twarz nie mogę się spojrzeć jak głupi byłem, że im uwierzyłem.
  • Re: Fajnie tu Autor: ~Pablo [89.64.35.*]
    Oj kolego troszkę się zdziwisz ja zarobisz co najmniej 3x więcej. Poczekaj jeszcze troszkę cierpliwość popłaca sam zainwestowałem w ekipę 200000tyś.i prawdę mówiąc się niczym nie martwię. Pozdrawiam i cierpliwości.
  • Re: Fajnie tu Autor: ~Seboniks [31.135.192.*]
    Dnia 2021-10-29 o godz. 11:20 ~Pablo napisał(a):
    > Oj kolego troszkę się zdziwisz ja zarobisz co najmniej 3x więcej. Poczekaj jeszcze troszkę cierpliwość popłaca sam zainwestowałem w ekipę 200000tyś.i prawdę mówiąc się niczym nie martwię. Pozdrawiam i cierpliwości.

"200000tyś." mój kalkulator na te miliony cyfr tyle nie ma
  • Re: Fajnie tu Autor: ~ArTi [46.134.5.*]
    Człowieku poczekaj do połowy następnego roku do raportu finansowego a nie będziesz żałował, zresztą sądzę że jeszcze przed gwiazdka będą tu ostre wzrosty
  • Re: Fajnie tu Autor: ~inwestor [89.151.46.*]
    od pół roku słyszę o wzrostach a tu jak na razie po chwilowym hype tylko spadki!
    Wydymali nas równo ;)
  • Re: Fajnie tu Autor: ~VoidWalker [94.254.178.*]
    Przedewszystkim to musimy zejść na ziemie, wycena 252mln przy cenie akcji 6.87zł to już straszny balon, realnie połowa z tego są warci albo mniej aktualnie, jakbyśmy zaczynali z niższego pułapu to moglibysmy liczyć na mega wzrosty, sam january mówił ,że emisja musi być duża w przypadku takiego połączenia dlatego jesli ktos czytał to mógł się łatwo dowiedzieć
  • Re: Fajnie tu Autor: ~Wróżkazebuszka [5.173.20.*]
    Wzrosty będą ale od 5 podbitka do 8. Trzeba wiedzieć kiedy wejść a nie iść jak szarańcza z tłumem i wierzyć w yutubowe bajeczki he he.
  • Re: Fajnie tu Autor: ~VoidWalker [5.173.123.*]
    Dobrze ze sie eksperci z bankiera nie mylili
  • Re: Fajnie tu Autor: ~Fresh [178.213.94.*]
    Panowie i panie dokupujcie puki jest okazja do uśredniania ja już 10 tys powiększyłem do 12 tys sztuk -w miarę możliwości finansowych i jak finanse pozwolą to będę dokupywać -pamiętajcie promocja nie trwa wiecznie a przy takich obrotach to naprawdę ciężko Brdzie dokupić pare tysięcy sztuk
  • Re: Fajnie tu Autor: ~VoidWalker [31.0.50.*]
    Jak przestana sie tu pojawiac posty to wtedy moznazastanowic sie nad kupnem
[x]
EKIPA 4,33% 1,56 2025-11-10 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.