Dnia 2021-10-28 o godz. 19:42 ~księgowy napisał(a): > Jak opatentują farmy na wodzie będzie kosmos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoko, spoko, wcześniej jak te 10 moje się pojawią, oczywiście gdy coś z tego będzie, a nie jak dotychczas, napompowany balonik :))
Mam nadzieję, że ten oślepiający błysk spowoduje odblokowanie twojej kory mózgowej i nie będziesz nas tutaj więcej raczył takimi mało błyskotliwymi wypowiedziami :))
to moze ty blysnij i napisz cos sensownego o spółce zamiast czepiać sie błedów. jestem tu kilka lat i staram sie z zimna glowa podchodzic do kursu bo niewidze tu żadnych dzialań spólki jesli jestes taki blyskotliwy to podziel sie swoją obserwacją. i nie bedziesz mi mówil co mam pisac a co nie pozdrawiam
Po pierwsze/ błędy które popełniłeś są na poziomie szkoły podstawowej, więc albo strugasz jarząbka, albo faktycznie masz problemy językowe, nie wiem, może jakaś dysleksja, jeżeli tak, to sorki. Po drugie/ co można błyskotliwego napisać o typowej spółce spekulacyjnej, gdzie zainteresowanie jej papierami odmierzamy czasookresem pomiędzy poprzednim a następnym atakiem spekuły. Po trzecie/ skoro siedzisz tu kilka lat (jak zeznałeś), to doskonale powinieneś o tym wiedzieć i nie oczekiwać błyskotliwych laboratów na jej temat, a skoro jednak, to bynajmniej mijasz się z prawdą i jesteś świeżo upieczonym posiadaczem, liczącym na kilkugroszowy urobek spekulacyjny. To tyle na dobry początek :)) Resztę ci wytłumaczy niejaki kolega "sss", który wisi tutaj na haku od ładnych 4-5 lat.
siedze tu kilka lat niestety i dużo nakupilem wlasnie próbujac podbic kurs z reszta sie zgadzam jesli ci to nie przeszkadza to wolę taka dyskusje prowadzic pozdrawiam cie