Tych co sie kursem bawią! Przeciez jesli jasne jest ze to nielegalne a tutaj widac to jak na tacy wystarczy usiąść 0 8.30 i posiedziec do 10 to dwóch max 4 leszczy bawi sie kursem ,smiesznie by było jak by się okazało że siedzą w tym samym pokoju albo mają to samo ip ! Pamietajcie ja o was wiem a jak ja wiem to oni tez wiedzą PUK PUK PUK!!!
Manipulacja kursem za 5 tysięcy PLN? Według mnie nie tylko KNF, ale prokuratura, Interpol a najbardziej polska KRS, bo już nie europejska...
Pozdrawiam
Misiek
Dnia 2021-10-28 o godz. 17:53 lks604 napisał(a): > Tych co sie kursem bawią! Przeciez jesli jasne jest ze to nielegalne a tutaj widac to jak na tacy wystarczy usiąść 0 8.30 i posiedziec do 10 to dwóch max 4 leszczy bawi sie kursem ,smiesznie by było jak by się okazało że siedzą w tym samym pokoju albo mają to samo ip ! Pamietajcie ja o was wiem a jak ja wiem to oni tez wiedzą PUK PUK PUK!!!
przecież to golasy bez kasy "GBK" siedzą całymi tygodniami aż się jakiś popyt pojawi aby mogli te swoje 1000 szt sprzedać hahahaha amatorszczyzna hahhaa