aha... super wyjasnienie inzynierze serio brawo :)
Jakie jeszcze transakcje nie sa wliczane w wysokosc kursu? Robione przez studentow? Czy ksiezy? A moze nie liczymy transakcji robionych przez lesników?
Tak trzymaj nie daj się spadkowej troliżnie która jęczy na forum miesiącami i chce kupić po 50,40,30,20,10gr a tym czasem zonk ,obroty na hubie jak kot napłakał dużo się zebrać nie da po 60gr wystawiłem zlecenie i wpadło zaledwie 10k ,we wtorek podtrzymają chwilę na 61 i z powrotem będzie kółko na 72-74 nie dajcie się wyczyścić z akcji bo będzie stratani conajmniej o 20 procent
koszty zatrudnienia to sprawa względna, zapewne będą procentować w produkcie finalnym a spółka tym elementem nie jest wypierdkiem zna poddaszu i posiada potencjał.
co to za tekst "wisisz" ? mam portfel podzielony i zdywersyfikowany. inwestuję i odbieram zyski jak są są dojrzałe. bywają po miesiącu i są po dwóch latach. na hubiebubie też zarobię i to mocno :)
Dnia 2021-10-31 o godz. 06:58 ~Olek napisał(a): > Brawo TY, miszczu analizy. Ciekawe co napiszesz przy 55gr? Pewnie już cię tu nie będzie...
dla ciebie 55 groszy to spadek ???? to, uciekaj z giełdy czym prędzej do mamusi, dostaniesz zupkę mleczną z makaronem ( wolisz świderki czy niteczki ) ?
Dnia 2021-10-30 o godz. 18:40 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Ja konsumuję ten kwit w przedziale 50-70 > Wypróżnię się w przedziale 1.80 - 2.20 > Tak więc poznacie po zapachu :)
Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*] 2021-10-30 18:40 Opublikowano przy kursie: 0,61 zł , zmiana od tamtej pory: -54,07%
Jakoś nie poczułem zapachu twojego wypróżnienia w cenie 1,80 -2,20 ale i tak jestem pod wrażeniem twojej świetnej analizy mistrzu. Życzę ci wielu równie udanych inwestycji. Powodzenia !!!!!!
Buha buha gniot spadnie na zera groszy ......... Tutaj będzie co dzień taniej spółka gniot wszystko gniot produkty gniot projekty gnioty nic nie ruszają brak espi najgorsza spółka na kant konnect buha buha huba buba
Nie ma gównianych akcji tylko trzeba kupować w odpowiednim momencie jak jest moxno niedowartościowany i ma szanse na zmianę tendencji ze spadkowej w rosnącą. Być może ten moment jest teraz. Dopóki kurs na trwale nie spadł poniżej 0.26zł myślę że można bezpiecznie i spokojnie kupować. Ja wczoraj kupowałem i to dość sporo. Zobaczymy co będzie dzisiaj. Mój wykres: https://imgur.com/a/8ZocfNm
Panowie to nie jest problem spółki, produktów, rynku, czy nawet wskaźników. To jest tylko i wyłącznie problem z zarządem, który cały czas pokazuje, że nie chce wyższej kapitalizacji spółki. Przez ostatni rok było wiele okazji, żeby się podzielić informacjami z akcjonariuszami, a oni podają te informacje na Instagramie to nie są informacje dla akcjonariuszy przyszłych czy obecnych tylko dla kupujących, ich produkty. Pytanie jest cały czas to samo, dlaczego dobrze rozwijająca się spółka z coraz bardziej rozpoznawalnymi produktami na coraz to nowych rynkach nie chce absolutnie wzrostu kursu? Na NC są spółki które podają inf o zakupie 1000 akcji przez prezesa, albo o jakiś podpisanych listach i rosnąc pod po 100%. A gniotem to można nazwać takie wpisy jak pana froga, który tu kiedyś naganiał za wzrosty i nawet Malina się z niego śmiał. Pozdr