Myślałem ze wam to wybije ale wszystko wskazuje na wezwanie jednak.Bogacze nie lubią się dzielić zyskami z drobnicą. Ci co mają za 0.8 zl troszkę zarobią. Pewnie wezwanie po 1 zł i chwalenie się Domagały ile wam to nie dał więcej niż sredni kurs z ostatnich miesięcy..
Zgadza się. Wezwanie to realny scenariusz, ale NN i szczególnie Buczak z Quercusa tanio nie odda swoich akcji tym bardziej, że średnią mają znacznie wyższą niż obecny kurs.
Cóż współczuję wszystkim cierpliwym na Zamecie. Jak pisałem 2021.09.21: Wyszedłem z gniota po 0,86. Koneserzy - marzyciele niech czekają. Czasami zaglądam, bo może cud na morzu się zdarzy. Ale dzisiaj kurs przywitał się nawet z 0,842 Chyba nie będę już zaglądał.
Ostatni dzień miesiąca. Swieca biała na razie z górnym cieniem.Ciekawe czy będzie dalsze palowanie bo jak tak to czarna swieca z górnym cieniem klasyczny wisielc.Dla tych co grają na at może być przesłankom do dalszego zjazdu. Wyraźnie widać że zaniżają. Wezwanie jak nic się szykuje
Ty naprawdę uważasz, że teraz ja jako drobny zrzucę swoje 300k akcji i kurs wjedzie na dolne widły to naprawdę będzie coś znaczyło, dla trendu itp? AT to nie przy takiej płynności działa, jeśli w ogóle działa...
dokładnie , tu AT nie ma żadnego znaczenia , ktos tym wszystkim kręci cały czas raz raz mocniej raz słabiej .Jedno jest pewne firma ma solidne fundamenty , wolną gotówkę i zapewniona robotę na długi okres a co ciekawe robotę powtarzalna bez eksperymentów i gwarantująca duze zyski .
bo tdj chce powezwac i to zadziejebsie raczje szybciej niz pozniej i zakladamy ze qrs nie odda za bezcen widzac te perspektywy..wtedy moze wejdzie w kilkuletni trend wzrostowy
@krzys, chyba nikt az tak naiwny nie jest...qrs+ing musza sie z tdj dogadac co z tym robic..zamet juz jest wszedzie gdzie moze z offshore ..w ministerstwie , na konfach i szkoleniach zamet bd development zaczal podpisywac kontrakty..roboty jest na min 20 lat..