Mnie nie za bardzo. Słabiutka grafika, ale to pewnie wina Questa . Nie widać żadnych postępów od Wizards. Cały czas to samo. Mam nadzieję,że sprzeda się lepiej, bo przy tej kapitalizacji to trzeba myśleć o 5-7mln powtarzalnych zysków.
Dnia 2021-10-28 o godz. 12:32 ~Remo napisał(a): > Racja, są fajerwerki, jest trailerowo, ale nic specjalnego w grze nie widać. Oby tylko graczom się w to dobrze grało bo grafika nie powala.
Trzymam kciuki za sprzedaż, ale to jest kilka lat za GH VR.
Dnia 2021-10-28 o godz. 13:03 ~Kubek napisał(a): > Oczywiście że daleko, dopóki nie zagram w jakaś gre incuvo to nie wyrobię sobię opini..
No to jakie daleko skoro nie masz pojęcia co oceniasz? :) Ja grałem parę tygodni temu i mogę jedynie powiedzieć,że to co pokazuje Carbon to straszna bieda:)
Zdaje się, ze gra to będzie przeciętniak na VR. Co do kursu to czeka nas zjazd wg mnie, może po premierze będzie odbicie ale to zależy od sprzedaży. Nie przesadzałbym co do siły marki warhammer, ma ona swoich fanów ale bardzo dużo gier powstaje w tym uniwersum i większość z nich to kiepskie gry, nawet bym powiedział ze serial total war trzyma poziom a reszta to już jest zazwyczaj lipa. Carbonowi życzę dobrze i pewnie to będzie dobra inwestycja w długim terminie ale jak ktoś zakłada ze będzie rakieta to raczej nie będzie.
Trochę grałem w gry na VR i wydaje mi się, że to będzie jedna z lepszych przygodówek na VR w tym roku, bo akurat na VR wychodzi mało tego typu gier. Są raczej trudne do zrobienia. Boję się tylko czy spółka poradzi sobie z wykorzystaniem marki Warhammer do podkręcenia wyników sprzedażowych lepszych niż wizards. Niestety marketing jest słaby i póki co nie widać żeby przed premierą się to zmieniło. Pociesza mnie jednak to, że jeśli tytuł zrobi przynajmniej takie wyniki jak Wizards to mamy już zdublowane przychody za cały poprzedni rok a zysk praktycznie potrojony, a podejrzewam, że jednak zrobi lepsze wyniki niż wizards. (zakładam tutaj, że wizards dalej będą się dobrze sprzedawać).