Jasne. Na razie to macie problem żby 13 zł utrzymać. Koncerny samochodowe zamykają produkcję. Zakłócony łańcuch dostaw a tym marzą się miliony, haaaaaa
Wg mnie niedługo wzrośnie bardzo popyt na używane samochody, a kiedy urzędnicy będą wygaszać produkcję aut spalinowych, konsumenci będą niemal "zabijać się" o używane samochody spalinowe w dobrym stanie technicznym, bo nie wyobrażam sobie, by każdego stać było na samochód elektryczny, to nie realne wręcz. A jeździć czymś trzeba. Więc siłą rzeczy będzie popyt na używane części do aut, pewnie ceny wzrosną na nie, ale i tak wciąż będzie to tańsze niż elektryk. Jeśli po drodze nie wydarzy się nic nieprzewidzianego, to jest to dobra inwestycja.
Ja pamietam jak miałem akcje Inter Cars po 80zl —- sprzedałem po 180 bo zysk był piekny l, z perspektywy czasu i już „doświadczenia” mogę powiedzieć ze połowa wora w AP
W Polsce jest prawie 25 mln samochodów, tendencja rosnąca, serwisowac trzeba wszystkie te nowe i te używane, w każdym zużywa się zawieszenie, opony, tarcze hamulcowe, rynek jest potężny
Czy ktoś może napisać lub wkleić zajawkę rekomendacji Santandera, na stronie ciągle jej nie widać. Chodzi w szczególności jaki zysk teraz prognozuje na cały 2021 i 2022.