Myślę, że papier po korekcie. Odbicie na 16 zł powinno być tego potwierdzeniem. Czy tak będzie zobaczymy do końca tygodnia. Myślę, że już dzisiaj papier odbije. Na razie zalecam obserwację.
Na razie jest wyczekiwanie czy może jakiś desperat straci cierpliwość i sprzeda po 14 zł. Będzie moment to będzie ruch na papierze. Zwróć uwagę jak grany jest ATCCARGO. Jest duża korelacja między tymi spółkami. Potencjał do wzrostu większy jest na Balticonie. Papier został mocno zebrany do 29,4 zł ! Przyjdzie czas to mocno kurs ruszy i tyle. Wahania kursu mnie jakoś nie dziwią.
Dnia 2021-11-02 o godz. 09:49 ~OBSER napisał(a): > Zapowiada się sesja wzrostową na ATCCARGO, czy zobaczymy wzrosty na BALTICONIE ?? Na razie ktoś wajchę spuszczą w dół. Oby była sesja wzrostowa ...
ATCCARGO ładnie ruszył ! Tutaj niestety wyczekiwanie, aż ktoś jeszcze puści po 14,3 zł. Mogliby sobie darować i rozbujać ten kurs. Żal patrzeć na notowania ... Niech tam któryś z wiceprezesów coś kupi !!! Garstka akcjonariuszy została, a tutaj by chcieli akcje od drobnych za darmo. WSTYD