widac ze insajderzy kupowali ostatnie dni, umowa na 5mln to kosmos, wspaniala wiadomosc, sądze ze kurs jutro +25% i to lekko ciekawe ile uda mi sie kupic, jak znam zycie pewnie z 2000 akcyjek, ale mam przygotowana kase na 10x wiecej, a zeby obrot byl wiekszy to trudno bo free float jest zaden - trzeba informowac innych inwestorow - bo tutaj mamy szarego nosorozca - jak na orle bialym - zaczalem kupowac po 17 pln, teraz 24-25 pln i nie ma podazy,
Ja i Ka to jestem ja tylko podczas jazdy ciężko się pisze słownik przekręca,wieże w spole siedzę tu od około 1,2 będzie że trzy lata temu,teraz potrzebuje gotówki na swoje potrzeby,a że tu mam największy zarobek to chce sprzedać jak za trzy miechy cena nie wyskoczy to wrócę bo wierzę w spolke
Ja od 2015 miałem Asbis po ok. 3zl i trzymałem 5 lat, dokładnie między 25k a 27k akcji. Sprzedałem na początku 2020r skuli pandemii, poszedłem na Mercatora ale późno. A od 2020 Asbis poszybował do 28zl....ehhh. Jak sobie wspomnę to żal mnie ściska. To samo widzę tutaj. Tam co miesiąc raporty szacunkowe r/r po średnio 50%wyzsze a obrotu brak... Po raportach kwartalnych zwały i co tu sądzić. Historia lubi się powtarzać, więc sobie czekam. Nie dobieram bo nie mam za co.... Trzymam skromny pakiecik
dokladnie tak, spolki sie kupuje gdy fundamentalnie dzien po dniu powieksza sie ich wartosc, a ze rynek tego nie widzi jeszcze to OK, \ja dzis prawie 1000 akcji dokupilem :)