• Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Eustachy [82.177.196.*]
    Tu nic nie dowiem się??? Pomocy. Mam 2700 akcji i nie wiem na czym stoję. Ratunku!
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~SyrenkaWarszawska [37.248.250.*]
    76500zł sztuka u konika przed pałacem kultury
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Ajak [37.30.17.*]
    Eustachy w bambuko cię zrobili. Szum na forum, czas płynie a kady niet. Tyle w temacie
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Ajak [37.30.17.*]
    Kasy niet. Eustachy. Kasy!!!! Żeby jasność była
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Stasiek [37.248.138.*]
    Eunuch nie Eustachy
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~srutututu [46.45.105.*]
    Dnia 2021-10-27 o godz. 15:41 ~SyrenkaWarszawska napisał(a):
    > 76500zł sztuka u konika przed pałacem kultury

Najwyzej od konika mozemy dostac po 10 batów
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Ggg [37.248.250.*]
    Na pupę??
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Gamoń [83.28.220.*]
    Dnia 2021-10-28 o godz. 19:41 ~Ggg napisał(a):
    > Na pupę??

A gdzie ?
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Czas [31.0.55.*]
    Panie Małecki na jakim poziome cenowym ma Pan inwestora
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: forward [37.47.131.*]
    Dnia 2021-10-27 o godz. 15:10 ~Eustachy napisał(a):
    > Tu nic nie dowiem się??? Pomocy. Mam 2700 akcji i nie wiem na czym stoję. Ratunku!

Chłopie nie pękaj! Jest inwestor tylko skąpy bardzo. Może trzeba rozejrzeć się za innym po prostu.

OTG to duża wartość więc jak się uda to możesz mieć nawet nominał
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Jastrząb [46.204.80.*]
    Nominał x 10 min.
    Okruchy mogli wcześniej dać.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: forward [37.47.175.*]
    Dnia 2021-10-29 o godz. 13:35 ~Jastrząb napisał(a):
    > Nominał x 10 min.
    > > Okruchy mogli wcześniej dać.

///////////// Jastrząb może jakbym czas cofnął to brałbym te okruchy! Teraz wiedziałbym, że wziąłem zbyt mało, ale ważne, że miałbym już pieniądze, a nie perspektywę czekania parę lat i z niewiadomym skutkiem

Kamasz mój punkt widzenia?
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Jastrząb [46.204.80.*]
    Kumam.
    I przecierpiałem tyle bo jestem od prawie 13zl x16
    Że nie ten nominał nie robi wrażenia.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Piotr [94.254.239.*]
    akcje Petrola są bezwartościowe i trzeba z tym się w końcu pogodzić. Firma jest bankrutem, bez pieniędzy, majątku, własnego biura, sekretarki, za to z ogromnym długiem do spłacenia. Ilu inwestorów może chcieć zainwestować własne pieniądze w takiego trupa? Chyba niewielu.....
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Ajak [37.30.21.*]
    A teraz piotrek leć do lustra i sprawdź czy to tym wpisie choć trochę ci urósł (:
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Jastrząb [188.146.192.*]
    Piotr zgadzam się z Tobą.
    Mają ogromny dług do spłacenia wobec swoich akcjonariuszy min. 1600xsztuka.
    Bankrutem będzie jak złożą wniosek o upadłość spółki.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Piotr [94.254.239.*]
    Wiadomo powszechnie, że Petrol nie ma nawet kasy na bankructwo, to jeszcze gorzej przecież
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Ajak [37.30.21.*]
    Na twoją przypadłość pietrek są niebieskie tabletki w aptece.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Sokół [31.0.63.*]
    Panie Jastrzębiu jak sytuacja.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Jastrząb [95.49.118.*]
    Żeby nie było proponowałem 1600za sztukę.
    Moja obecna propozycja 4500 za sztukę.
    I nie pisać o ochlapach 160pln.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Tylkotyle [31.0.53.*]
    Coś będzie z tego wolałbym dywidendę wystarczą mi 2 dolce na akcje takie minimum, przez 30 lat
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~ober [213.76.48.*]
    Wśród analityków daje się zauważyć spory rozrzut w w prognozach.Wahają się one od 0 do 76500 zł za akcję.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Korporacje [31.0.78.*]
    Obierz środek za wartość jednej akcji a my dostaniemy pewnie w góra 2000 zł za papier takie czasy za 2% wartości masz ocean ropy i gazu
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: forward [37.47.142.*]
    Dnia 2021-10-30 o godz. 19:07 ~Korporacje napisał(a):
    > Obierz środek za wartość jednej akcji a my dostaniemy pewnie w góra 2000 zł za papier takie czasy za 2% wartości masz ocean ropy i gazu

////////////// No jak dostaniemy to może Korporacje zdradzisz skąd takie wieści?

• Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Buc [37.120.129.*]
    Forwatlrd skończ.swoje smuty , szukasz zaczepienia łapiesz.sie.na głupie wrzutki a akcje oolddalbys za 80zł , a najlepiej organizuj pam2 , bo w. PAM nazwa ci się nie podoba , taki z ciebie chłopek roztropek.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Trę [37.248.250.*]
    Zauważcie że nikt nie wyceni więcej niż te 76500
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Łukasz [45.84.122.*]
    Tak "nikt" może i ma rację ale to mogłaby być wartość teoretyczna zasobów na koncesji OTG i przed czy po zmniejszeniu jej obszaru?A co z tego jeśli nie ma chętnego z takimi pieniędzmi , a co lepsze tzw prezes którego tak niektórzy bronią rzucił propozycja ceny ok 2zł . Niech pieski dalej szczekają dla swojego pana.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Kon [5.173.80.*]
    Tak ozłoci ich po 2zł sztuka
    Dnia 2021-10-31 o godz. 09:32 ~Łukasz napisał(a):
    > Tak "nikt" może i ma rację ale to mogłaby być wartość teoretyczna zasobów na koncesji OTG i przed czy po zmniejszeniu jej obszaru?A co z tego jeśli nie ma chętnego z takimi pieniędzmi , a co lepsze tzw prezes którego tak niektórzy bronią rzucił propozycja ceny ok 2zł . Niech pieski dalej szczekają dla swojego pana.

A na jakiej podstawie twierdzicie ze OTG to aktywa Petrolinv?
    Czy Petrolinv ma aktualna koncesje poszukiwawczą?
    Bo jesli nie ma to znaczy ze nic nie ma i miał nie bedzie a pieski ubeka beda krecic ogonkami ze czeka nas eldorado
    Czy sa w tym temacie pytania?

• Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Gamoń [83.28.220.*]
    Z mojej strony nie ma pytań srutututu .
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~żaba [82.102.22.*]
    Z moje strony też pytań nie ma srutututu
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~nikt [5.173.106.*]
    Dnia 2021-10-31 o godz. 14:22 ~żaba napisał(a):
    > Z moje strony też pytań nie ma srutututu

z mojej strony pytań jest zaś sporo? ale do żaby

- kto ci płaci skoro firma którą zarządzas ponoć nie pracuje
    - czym zarządzasz skoro ponoć firmy nie ma i nie stać jej na upadłość (tak stwierdził sąd) - uważam że sąd zrobił przekręt stulecia bo z mocy prawa sąd pownien taką spółkę uznać za bankruta i powołać syndyka celem rozliczenia nawet krzesła na którym siedzisz i go sprzedać
    - czy prawo ryśka o niemożliwości szkodzenia własnej spółce ciebie dotyczy czy nie
    - dlaczego nie informowałeś akcjonariuszy o tym że petrol stracił koncesje i nie stać go na upadek
    - czy prawdą jest że petrol ma się dobrze i doicie akcjonariuszy z należnej im kasy poprzez lewe wydobycie
    - co zrobisz przed sądem jeśli okaże się że urobek idzie poza spółką
    - jaka jest obecnie wartość szczerpanych złóż
    - czy dług kazachskiego bankiera wrócił do petrola - jeśli tak to kiedy i w jakiej wysokości
    - czy sweedbank sprzedał udziały jeśli tak to komu
    - po co spocony powołał whikuł giełdowy na tokeny petrola i po co skupował lub dla kogo akcje
    - gdzie jest dokumentacja spółki od założenia do dzisiaj

ps- to tak na początek kilka pytań i żebyś sie nie znudził odpisywaniem - pisz śmiało bo mdleję z ciekawości
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~żaba [185.253.97.*]
    Nie trać energii i zasuwaj na walne tam to przeczytaj na głos. Nie zapomnij na końcu o tym mdleniu z ciekawości.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~smerf [68.235.33.*]
    Dobry pomysł, Gamoń daj znać po wszystkim czy Nikt zabrał głos
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~nikt [5.173.106.*]
    Dnia 2021-10-31 o godz. 15:30 ~żaba napisał(a):
    > Nie trać energii i zasuwaj na walne tam to przeczytaj na głos. Nie zapomnij na końcu o tym mdleniu z ciekawości.

napisz nam wszystkim czy język ci się plącze bo jesteś francuzem i czy przypadkiem nie bolą cię krzyże? - pisz śmiało bo mdleję z ciekawości a nie chciałbym pytać o to na nwza
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Dex_Demony [31.0.123.*]
    @Nikuś oni mieli legalne wydobycie. Na każdej koncesji mieli zgodę na próbne wydobycie, jednym z warunków jest dostarczenie urobku po określonej cenie ok 20$ i tylko na rynek lokalny. Wydobycie próbne trwa do puki operator nie wystąpi o koncesje wydobywczą, warunek muszą być potwierdzone złoża, Emba miała złoża potwierdzone raportem McDanielsa i zapewnioną infrastrukturę przesyłową ropy. Gdy operator jest gotowy do produkcji przemysłowej występuje o koncesje wydobywczą, EMBA miała 20 letnią koncesje wydobywczą a więc musiała uruchomić produkcję. Szopka z Conwellem miała na celu odwrócenie uwagi od wydobycia. Kto jest operatorem na Embie? KMG.
    Otg też otrzymała koncesje wydobywczą 20 letnią a więc raport McDanielsa o przeszacowaniu zasobów na OTG został ukryty, schowany przed drobnicą , drobnica miała oddać akcje ,,bankruta,,. OTG otrzymało dodatkową koncesje na ocenę zasobów do 2019 być może zasoby okazały się większe. Ocena zasobów również powinna się zakończyć raportem McDanielsa. Według mapki Xsiora na Otg jest wydobycie od 2019 a na Shyraku od 2020.
    Total EP Koblandy miał przychód z wydobycia i on jest operatorem na tej części OTG
    Dużo jest opisane na wątku Aszagan4 ruszył tylko trzeba to sobie poukładać.

Prezes gdzie jest moja kasa?
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: forward [37.47.135.*]
    Dnia 2021-11-01 o godz. 21:15 ~Dex_Demony napisał(a):
    > @Nikuś oni mieli legalne wydobycie. Na każdej koncesji mieli zgodę na próbne wydobycie, jednym z warunków jest dostarczenie urobku po określonej cenie ok 20$ i tylko na rynek lokalny. Wydobycie próbne trwa do puki operator nie wystąpi o koncesje wydobywczą, warunek muszą być potwierdzone złoża, Emba miała złoża potwierdzone raportem McDanielsa i zapewnioną infrastrukturę przesyłową ropy. Gdy operator jest gotowy do produkcji przemysłowej występuje o koncesje wydobywczą, EMBA miała 20 letnią koncesje wydobywczą a więc musiała uruchomić produkcję. Szopka z Conwellem miała na celu odwrócenie uwagi od wydobycia. Kto jest operatorem na Embie? KMG.
    > Otg też otrzymała koncesje wydobywczą 20 letnią a więc raport McDanielsa o przeszacowaniu zasobów na OTG został ukryty, schowany przed drobnicą , drobnica miała oddać akcje ,,bankruta,,. OTG otrzymało dodatkową koncesje na ocenę zasobów do 2019 być może zasoby okazały się większe. Ocena zasobów również powinna się zakończyć raportem McDanielsa. Według mapki Xsiora na Otg jest wydobycie od 2019 a na Shyraku od 2020.
    > Total EP Koblandy miał przychód z wydobycia i on jest operatorem na tej części OTG
    > Dużo jest opisane na wątku Aszagan4 ruszył tylko trzeba to sobie poukładać.
    >
    > Prezes gdzie jest moja kasa?

Innymi słowy przeszacowanie złóż z perspektywicznych na przemysłwe/wydobywcze miało miejsce, a to strasznie podnosi wartość spółki Petrolinvest

https://www.parkiet.com/Spolki/310089882-Petrolinvest-wraca-dogry-czyli-z-piekla-donieba.html

tego się trzymajmy
  • Do Dex_Demony Autor: ~Żonaakcjonariusza [31.61.184.*]
    Czyli teoretycznie nasze akcje mają dużą wartość? Jaką wg Ciebie w przybliżeniu?
  • Re: Do Dex_Demony Autor: ~Jajcarz [37.248.200.*]
    Żonie nie odpowiadajcie, małą kochanie chyba zero 00
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Magik [31.0.61.*]
    Zgadza się poszukiwani wykluczone :) https://french-corporate.com/french-corporate.v7.php?siren=509266813-total-ep-koblandyczry czary mary
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~zoska [89.64.101.*]
    @Dex . Pisałam już kiedyś o tym. Na Walnym w 2020 , pytałam Kroka : czy na Embie jest wydobycie w ramach koncesji poszukiwawczej i czy ten "urobek" , ma wartość "handlową".
    Potwierdził jedno i drugie i szybko oddalił się , nie dając mi możliwości zadawania dalszych pytań , bo niby był pilnie potrzebny przy stole -leciał do BLG.

Coś jest na rzeczy i Ty to potrafisz znależć. Szkoda , że tak mało ludzi angażuje się by "poszperać" w internecie i choćby tą drogą kojarzyć fakty z narracją płynącą od lat ze spółki .

Sprawdz ,jak możesz co aktualnie dzieje się w ORI In i kto tam "rządzi" -wszak to nasze /prawie 100%/ -kupiliśmy udziały za wyemitowane akcje Petrolinvest

Chyba , że teraz wychodzi : sprzedać ciastko i mieć ciastko . Czyli starzy Udziałowcy ORI In sprzedali swoje udziały , tym samym koncesje na OTG i Embe , w zamian za wyemitowane akcje Petrolinvest SA
    ale nie sprzedając akcji Petrola na GPW , już jako Akcjonariusze Petrolinvest /trzeba by policzyć ile akcji dostali łącznie i jaki to % z całości / , mogli sobie "zapewnić" wpływ na dalsze losy OTG i Emby . Bo może to jedni z Grubasów o których to piszą obrońcyBLG
    Pytanie 1 . Jaki biznes na tym zrobili na poczatku tj wartość ich udziałow do wartości akcji Petrola jaki otrzymali
    2. Czy akcje zostały spieniężone na GPW , czy jednak zostawione , by dalej mieć realny wpływ na to co dzieje się na OTG i Embie - za wolą i wiedzą Zarządu i RN Petrolinvest SA
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~zoska [89.64.101.*]
    Oddaję honor . Również Magik pokazuje ciekawe linki i chyba ma dużą wiedzę :
    Pozdrawiam :)
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Dex_Demony [31.0.123.*]
    Dnia 2021-11-01 o godz. 22:46 ~zoska napisał(a):
    > @Dex . Pisałam już kiedyś o tym. Na Walnym w 2020 , pytałam Kroka : czy na Embie jest wydobycie w ramach koncesji poszukiwawczej i czy ten "urobek" , ma wartość "handlową".
    > Potwierdził jedno i drugie i szybko oddalił się , nie dając mi możliwości zadawania dalszych pytań , bo niby był pilnie potrzebny przy stole -leciał do BLG.
    >
    > Coś jest na rzeczy i Ty to potrafisz znależć. Szkoda , że tak mało ludzi angażuje się by "poszperać" w internecie i choćby tą drogą kojarzyć fakty z narracją płynącą od lat ze spółki .
    >
    > Sprawdz ,jak możesz co aktualnie dzieje się w ORI In i kto tam "rządzi" -wszak to nasze /prawie 100%/ -kupiliśmy udziały za wyemitowane akcje Petrolinvest
    >
    > Chyba , że teraz wychodzi : sprzedać ciastko i mieć ciastko . Czyli starzy Udziałowcy ORI In sprzedali swoje udziały , tym samym koncesje na OTG i Embe , w zamian za wyemitowane akcje Petrolinvest SA
    > ale nie sprzedając akcji Petrola na GPW , już jako Akcjonariusze Petrolinvest /trzeba by policzyć ile akcji dostali łącznie i jaki to % z całości / , mogli sobie "zapewnić" wpływ na dalsze losy OTG i Emby . Bo może to jedni z Grubasów o których to piszą obrońcyBLG
    > Pytanie 1 . Jaki biznes na tym zrobili na poczatku tj wartość ich udziałow do wartości akcji Petrola jaki otrzymali
    > 2. Czy akcje zostały spieniężone na GPW , czy jednak zostawione , by dalej mieć realny wpływ na to co dzieje się na OTG i Embie - za wolą i wiedzą Zarządu i RN Petrolinvest SA

Akcje które obejmowali ORI ,OAK,Yelow,Ebor ( o fundach dużo pisał dmirek62) oni wszyscy sprzedali akcje łącznie z Matachi , sprzedali ciacho ale żeby sprzedać ciacho, zaliczyć stratę i mieć ponownie ciacho to odkupili na groszach ( popatrz na wolumen 10-14gr) na pewno mają, po inf. o Shyraku z przepływu gazu nr rap 108 kilka kilkanaście dni potem Tabachi Matachi objęli emisje na 1,7 mld szt, najciekawsze było to że za ten raport Bleg dostał karę z KNF właśnie za ten raport.
    Raporty McDanielsa powinny być dwa, jeden przed 20 letnią koncesją wydobywczą z przeszacowania zasobów i drugi w 2019 z oceny odkryć.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Ajak [37.30.0.*]
    Dex Demony brawo. Tak właśnie zrobili. To prawie pewne.
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Magik [31.0.56.*]
    Zosiu pisze od lat że mamy ocean ropy i gazu pisałem lata temu że wydobywają i nie pompują surowca do rowu :) teraz już czas na legalne komercyjne wydobycie a nie zasłanianie się wiecznym oprobowaniem :) a i prosba do Ciebie jesteś blisko Pana Malackiego przedyskutujcie proszę temat dywidendy z kapitału zapasowego i możliwość wprowadzenia takiej uchwały pod głosowanie na NWZA pozdrawiam do usłyszenia za jakiś czas czary mary
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Kon [5.173.80.*]
    Kapitał zapasowy ? A jest takowy czy był?
    Dnia 2021-11-02 o godz. 08:58 ~Kon napisał(a):
    > Kapitał zapasowy ? A jest takowy czy był?

Dobrze kumasz,kapitał zapasowy był ale sie zbył,pewnie teraz jest ulokowany na słupach cypryjskich albo w innym raju podatkowym
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Proste [37.248.153.*]
    Spółka nie ma żadnego kapitału zapasowego. Gdyby takowy był,to spółka mialaby środki,by zbankrutować:)
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~maciepełnegacie [37.248.156.*]
    Dnia 2021-11-02 o godz. 10:04 ~Proste napisał(a):
    > Spółka nie ma żadnego kapitału zapasowego. Gdyby takowy był,to spółka mialaby środki,by zbankrutować:)

gdyby nie było to nie pisalibyśmy o wypłacie dywidendy, masz go zapisany w raporcie
  • Re: Ile realnie za 1 akcje Autor: ~Magik [31.0.52.*]
    A masz raporty :) a wiesz może kiedy się pojawia radzę się przygotować :) Czary mary
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.