Jak to bez chamstwa? Przecież ten post o 2 z przodu to tak chamskie i bezczelne naganianie że inaczej się nie da! Gdyby potrafił to by uzasadnił swój punkt widzenia, ale to już za wiele jak jego intelekt :)
jednak większość z Was to panikarze i Amatorzy - bez obrazy. Trzeba oglądać wykresy dzień w dzień i obroty, aby zrozumieć o co chodzi. Nie będę tutaj pisał co i jak. Mnie nikt tego nie uczył. Uczę się stale, i sam, na podstawie obserwacji - głównie rynku Forex.
Ale szlag mnie trafia, ja czytam takie teksty. Tacy ludzie nie powinni przynajmniej tutaj pisać i robić wodę z mózgu innym.
@helpi Ale co sie dziwisz jak gość pyta kiedy wyniki? Dyś pod fory masz kalendarium i jeśli nie chce komuś się wejść na stronę spółki ma to podane na tacy. Ale on pyta :)
Bardzo dobrze, ze gość wyrzucił po 35zł niech idzie gdzie indzie zarabiać. Wymiana akcjonariatu jak najbardziej wskazana. Słabe rączki oddają mocniejsze akumulują bo kierunek tu jest tylko jeden. Przynajmniej na razie a jeszcze jak znowu pozamykają galerrie to będzie kolejne przyśpieszenie wzrostu przychodów.
Wynik netto za 2021 będzie ok. 1,3 PLN na akcję i perspektywa 1,8 PLN w 2022, to czemu nie mamy myśleć o 55-60 pln A NIE JAKIEŚ 2 Z PRZEZODU, NIE rozumiem tego kolegi
Może ten kolega miał na myśli dwójkę netto na akcję. A tak serio to wyniki za ten rok będą świetne. Jest listopad idzie bardzo dobrze więc management będzie gryźć trawę aby zrealizować cele z pakietu motywacyjnego. Ja obstawiam 660-680 mln przychodów i 42-45 mln Ebi.
@Krak
Ktoś odświeżył wątek. No niestety miałeś rację Krak. Mamy dwójkę z przodu. Postawiłbym wtedy dolary przeciw orzechom że raczej czym bliżej wyników szacunkowych tym bliżej ATH będziemy. No cóż pomyliłem się! Mój faul, zwracam honor Krak.
Chapeau bas!!!
"bez chamstwa proszę. Jego punkt widzenia. Jeśli on (ktoś) pisze jak będzie, proszę to uzasadnić. Jasnowidztwa nie potrzebujemy."
Ja mam przeprosić? A niby za co? Jasnowidztwa nie potrzebujemy. Podtrzymuję. Jeśli ktoś nie uzasadnia, a tylko pisze tak sobie - to ma szanse jak 50:50.
Akurat mu się trafiło. Sam pisałem wcześniej o głębokich spadkach, mało tego ustawiłem zlecenie na 30.80 ponieważ zakreśliłem sobie zakres 30-30.70 (dokupiłem).
Jeszcze raz. Jeśli KTOŚ pisze że kurs osiągnie tyle a tyle, to proszę UZASADNIĆ a nie pisać ot tak, "do babci".
zawsze tak jest, że jeden trafi ze swoją prognozą, drugi nie... w totolotka też czasami ktoś trafi... chyba, że wiedział coś więcej niż inni uczestnicy rynku...