Mam pytanie, czy już zwrócił się wam cud twórców gamingu? Pisałem wcześniej, że uważam iż robienie takich samych gier (tematyka, kolorystyka), która się nie sprzedała Agony, to pisaliście, że chcę taniej kupić i że Succubus będzie inny, genialny. Dlatego tak z ciekawości już zarabiacie, czy jeszcze odzyskujecie utopioną kasę? A najgorsze że kolejna gra Tormentor - Agony - Succubus nie widzę różnic. Tylko Paranoid może im się udać i pod to warto trochę kupić i dzień przed premierą sprzedać. Nie rozumiem twórców, którzy upierają się w robieniu gier dziwnych, dla specyficznego gracza, w jednej kolorystyce. Agony, SUC, TOR.
Pisałeś tez , ze oceny będą słabe, a tu zonk blisko 9/10, ekspercie. Jakby się zwróciły w miesiac te 4 melony to bylby ogromny sukces i zapewnienie 10 mln na kolejne 2 projekty byłoby faktem. Czy tak będzie? Módl się, żeby nie, bo nie będziesz mial jak trollować hahaha
Akurat ja o ocenach nic nie pisałem. I życzyłem Wam, aby gra się udała, by polskie studia growe się rozwijały. Tylko tyle i aż tyle. I niech się Wam zwróci jak najszybciej, chociaż wydaje mi się, że jeszcze trochę to potrwa.
Już specjal bundle na steam do kupienia w promocyjnej cenie:) zwrot to już jest tylko bez info po halloween spokojnie przekroczy 100k. Kto kupi jutro jeszcze ładnie zarobi:)
Asi to ty kłamiesz. Ja nie pisałem, że recenzje będą słabe. Tylko napisałem, że po 5h macie tylko 73 recenzje mimo, że pozytywne ..... Tutaj masz link. I wskaż mi, gdzie napisałem, że recenzje będą słabe. Napisałem, żeby być ostrożny w waszej euforii nad grą przed premierą.