• Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: ~inv [83.23.161.*]
    skoro w przyszłym roku chcą 3 projekty zacząć i każdy za 20mil + to pytanie z czego i jakie zatem zyski będą w 2022? bo wychodzi na to ze skończymy na minusie 60 baniek
  • Re: Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: ~Mentor [83.24.230.*]
    Obejrzyj sobie konferencje to sie dowiesz z czego, jak nie sledzisz to sie nie wypowiadaj
  • Re: Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: ~pompon [84.10.10.*]
    ale na tej konferencji było mydlenie oczu, człowieku o czym Ty piszesz...z tej konferencji nie dowiesz się nic merytorycznego.
  • Re: Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: ~Grzesiek [37.225.58.*]
    Lanie Wody oraz bzdury.... to jest banda oszuztow z Januarym C na czele tej druzyny.. straszne bzdury i od tej spolki trzeba uciekac .... to jest tylko dojenie inwestorow
  • Re: Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: ~oze [83.23.240.*]
    Dnia 2021-10-27 o godz. 14:42 ~Grzesiek napisał(a):
    > Lanie Wody oraz bzdury.... to jest banda oszuztow z Januarym C na czele tej druzyny.. straszne bzdury i od tej spolki trzeba uciekac .... to jest tylko dojenie inwestorow

HAHAHA A WIEC CO WY TU WSZYSCY ROBICIE?TAK DOBROCZYNNIE Z BRAKU CZASU CZY ZEBY KOGOŚ WYSTRASZYC I BY ODDAL SWOJE AKCJE TAKIM HIENOM JAK WY?
  • Re: Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: ~Arr [188.241.25.*]
    no nie wiem, moze jestesmy akcjonariuszami, niezadowolonymi z poczynan spolki? ja np czekam az zrobia podbitke pod dlc do ghostrunnera i spierdzielam stad i nigdy wiecej nie wroce. ogladales dzisiejsza konferencje? niczego sie kompletnie nie dowiedzielismy, a na wiele istotnych pytan nikt nie raczyl nam odpowiedziec. prezio rysuje swietlana przyszlosc dot. spolki, a wiele aktualnych rzeczy nadal nie jest wyjasniona (sprawa z emisjami). Jak dla mnie zas najwieksza porazka bylo chwalenie sie +200k kopii Chernobylite PC, gdzie oni wtedy jeszcze nie uczestniczyli w jej sprzedazy, to ma byc powazny prezes?
  • Re: Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: ~asd [193.111.166.*]
    a jak zamiast wzrostu spadnie? Lepiej sprzedaj dzisiaj te swoje 200 akcji
  • Re: Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: ~Arr [188.241.25.*]
    jesli spadnie, to zrealizuje wieksza strate.

haha prawda o spoleczce boli, ze z iloscia akcji wyskakujesz? ;)

• Re: Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: mlodykmicic [37.30.4.*]
    punkt C rozszerzenie kompetencji oraz rozbudowa Grupy Kapitałowej - do końca 2023 roku planowana jest rozbudowa Grupy All in! Games, w ramach której funkcjonować będzie dziesięć wysoko wyspecjalizowanych spółek zależnych, w tym spółek celowych, serwisowych oraz developerskich.

Tu się szykuje jakiś finansowy młynek,już dziś nic nie wiadomo co kto ile za ile,bo ktoś mi może podać twarde dane ile ALL IN zarobiła na sprzedaży GHOSTRUNERA ? te 5mln euro to jedyna mi znana kwota,ale to sprzedaż praw do gry a nie kopie gry.
  • Re: Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: ~Ciekawe [45.128.38.*]
    Klasyka u JC
    Spółki, spółki zależne, spółki córki, spółki synowie i zięciowie , spółka A ma 14 % spółki B, do której należy 13% akcji spółki C. Potem puści się Espi o połączeniu spółki C z A , oraz emisja akcji w spółce B.
    I tak się można bawić dopóki akcjonariuszom się nie znudzi.

wciąż , tylko słowa słowa słowa słowa , opowieści i zapowiedzi co to nie będzie jak się na końcu spółka B połączy z nową spółka D To wtedy będzie rakieta na północ.
  • Re: Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: ~marcus [46.204.81.*]
    no to brać spółki, które są warte waszej uwagi. Skoro AIG nie spełnia oczekiwań po co macie się tu męczyć. Zwłaszcza na forum.
  • Re: Rok 2022 na minusie 60mil? Autor: ~Qbartt [31.61.165.*]
    Jak widać mają powody za darmo bym tak czasu nie marnował...
[x]
AIGAMES -0,42% 0,95 2025-12-03 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.