Jasne nic się nie stało heheh wczoraj upychali i dzisiaj tez upychają. Zwróć uwagę na arkusz zleceń nie ma chętnych na akcje. Trochę podbija kurs i potem znowu sru. Ale co się dziwić akcje w przeciągu roku dały zarobić ponad 250 % to teraz czas żeby spadały
Spoko łapcie mnie za słówka . A famur i tak leci na 2x. Miałem akcje i sprzedałem po 3,5 a teraz czekam na niższy poziom. Nastroje na rynku nie są kolorowe i dla tego leci. Posiedzisz pare lat na giełdzie to zrozumiesz
I to się nazywa inwestowanie a nie słuchanie ludzi na forach jak to famur zaraz będzie kosztował 10 zł . A i tak najbardziej rozśmieszył mnie dzisiaj jeden typek co napisał ze famur to tak przypadkiem w węglu siedzi. Pewnie liczył na fotowoltaike gdzie teraz prawo ma się zmienić w Polsce i nie ma być już tak kolorowo . No ale niech łapią spadający nóż :) wcale mi ich nie żal
foto to i tak bedzie rosło w PL. ceny prądu jak pójdą z 40 % do góry to zawsze sie bedzie opłacać zakladac panel. "Mój prąd" 4.0 z budżetem ok. 1 mld zł ruszy w I kwartale 2022 r.
Co ty czlowieku mozesz wiedziec o fotowoltaice hahahaha,
Tak mowisz jakby famur mial zostac prosumentem hahaha,
Wiesz na czym polega handel energia z OZE? Itd. co za ignorancja