To pewnie JC sypie...a nie, czekaj. Jakby miał tak sypać po 3 k to by mu życia nie starczyło hehe. Jak tak dalej będą się wszyscy podniecać 3 tyś akcji to niedługo zacznie mi się zdawać ze jestem grubą rybą.
Kapitalizacja CD buga momentami wynosiła 40 mld a tylko obiecywali cuda na kiju, a tu się rozczulacie nad 1 miliardem przy rewolucyjnej technologii w skali świata ...
Za chwilę będzie kolejna emisja dla pozyskania kapitału na rozwój, bo na razie wejście na giełdę nic im nie daje, tylko pozbycie się akcji. Jak wszystko wypali, ta spółka będzie warta miliardy. Kupno teraz akcji uważam za przepłacanie. Zleci, bo za dużo jest do ugrania.
Czekaj na taniej powodzenia. Tutaj jedna konkretną informacja rozbuja to do czerwoności i umówmy się to nie jest perspektywa kilku lat a max kilku miesięcy lub nawet myślę że szybciej. Mają świadomość że nie mogą czekać bo chinole depczą im po piętach i jak dopną pierwsi produkt pewnie panele wypuszczane przez columbusa lub pierwsze pójdzie info że ruszyła budowa tej drugiej wielkiej fabryki to nikt tu nie będzie patrzył na nową emisję akcji bo kasa na fabrykę będzie od ręki