• Perełka Autor: ~Krognan [5.173.141.*]
    Jak tam perełka co jej nikt kijem nie chce dotknąć?
  • Re: Perełka Autor: ~Alun [185.225.100.*]
    Po prostu doszliśmy do takiej wyceny, odpowiadającej mniej więcej wartosci tej spółki (ok. 20zl), stąd małe zainteresowanie handlem. Jak cena znów spadnie na 13zl będę dokupować, jak wzrosnie powyżej 24zl będę sprzedawał. Jak będzie się utrzymywała na obecnym poziomie, to wystarczy trzymać i kurs średnio co kwartał powinien rosnąć o jakieś 0,50zl na akcje.
    Kurs moim zdaniem zachowuje się w tym momencie logicznie.
  • Re: Perełka Autor: ~Krognan [5.173.141.*]
    Mamy bardzo odmienne zdanie na ten temat
  • Re: Perełka Autor: ~abc [37.248.222.*]
    Dzisiaj mega obrót
  • Re: Perełka Autor: ~Vendetta [78.9.24.*]
    Odmienne zdanie masz, ponieważ opchnąłeś pewnie po 13-14 ze 40 % stratą i będziesz teraz regularnie wylewał żale i frustracje. Taki z ciebie "ynwestor".
    Nie mam i nie miałem tych akcji ,ja tu tylko obserwuje , i nie podoba mi się to co widzę w tranzakcjach jak wczoraj i dziś z rana
  • Re: Perełka Autor: ~abc [83.3.206.*]
    Akcjonariusze tej "perełki" na pewno są zadowoleni z posiadania akcji. Jak zwykle pan pseudo prezes w najbliższym raporcie podziękuje akcjonariuszom za zaufanie do działania zarządu.
    To co se dzieję na kupnie/sprzedaży tych akcji woła a pomstę do KNF, kto się złapie na tą dystrybucję to gapa
  • Re: Perełka Autor: ~abc [83.3.206.*]
    Perełka zaraz będzie nadziana na dolne widełki w ramach korekty ostatnich mega wzrostów
    Prosty schemat, sztuczna podbitka i dystrybucja , jak nic dolne widły tu będą i słusznie, nie cierpię spekulantow
[x]
BALTICON -0,91% 21,80 2025-11-28 13:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.