Nic to tylko polska giełda. Wierz mi to tak wyglada od zawsze. Chca Cie i podobnych wyleszczyc, zniechecic zebys sprzedal, tak bedzie teraz przez rok albo dwa, aż nagle ni z gruchy pieprznie na 6 zl zeby zainteresowani sie mogli dorobic, po tym jak tylko sprzedasz ty lub inni ludzie zniecierpliwiony czekaniem :). To jest cala inzynieria wyleszczania ludzi. Najmadrzejsze co mozna zrobic to nic nie robic, trzymac chocby przez 5 lat i nie dać tym ch..m ani złotowki :).
A kurs spada - po każdej dobrej informacji, po każdej złej informacji - a rośnie jak szulernia ma na to akurat ochotę i jej się to opłaca :)...
5 lat...to trzeba mieć od groma forsy żeby tak się zamrozić i dożyć tych 5 lat. Nawet lokaty zakładało się na pół lub tylko na rok i to też było okropnie długo Katastrofa na całego....
2.6 to żaden hak... Usrednic można przy optymalizacji na koniec roku Myślę że za 1.6 się złapie trochę papieru ...i te średnio 2-2.20 PLN to żaden bol. Pół roku i całkiem realne ze się 50% na plus wyciągnie.... A o obroty się nie martwcie.. Uwierzcie mi... Tu nie tak dawno tygodniowe tyle nie wynosiły co obecnie w jeden dzień... Osobiście czekam na 1.87 z nadzieją na powrot.. Pozdrawiam wszystkich starych akcjonariuszy i "świeżakow". AJ