jak na razie to mam odczucie, że kierunek będzie obrany w odwrotną stronę.............wprawdzie tam jest limit, bo kurs nie zejdzie niżej niż 0 i pewnie będzie go nie dosięgnie, ale czuję, że to dopiero początek spadków..............nikt nie da takiej kwoty za świetlane perspektywy, będzie ostry zjazd kursu, potem działania Saule, komercjalizacja peroskitów i dopiero wyższy kurs..... Tak więc zostało nam wiele tygodni dołowania i tylko będzie ważne kupić we właściwym momencie i we właściwej cenie...... teraz nie jest dobry czas na zakupy!
Ja wiem tyle: - Dzisiaj został przełamany słaby trend wzrostowy wyznaczony prostą pszechodzącą przez kurs 9 zł z 19.05.2021 i kurs 10,90 zł z dnia 30.07.2021. - Następne wsparcie jest na 9 zł za akcję. - Jeśli zostanie przełamane to widzimy się na 6 zł.
bomberman [178.36.104.*] 2021-10-26 18:20 Ja wiem tyle: - Dzisiaj został przełamany słaby trend wzrostowy wyznaczony prostą pszechodzącą przez kurs 9 zł z 19.05.2021 i kurs 10,90 zł z dnia 30.07.2021. - Następne wsparcie jest na 9 zł za akcję. - Jeśli zostanie przełamane to widzimy się na 6 zł.
Logicznie myśląc nowo wyemitowane akcje nie koniecznie zostaną wpuszczone w giełdę.Sa określone cele i określoną suma do zebrania ,poszukiwane są duże podmioty które przyspiesza cały proces wprowadzenia masowej produkcji.
Sama Olga w wywiadzie przyznaje że oprócz
Columbus chce pozyskać do inwestycji jeszcze większe podmioty.