Widocznie nie ruszy news24 TERAZ za dlugo to trwalo i sie pewnie wycofali. Z sądu jeszcze nie bylo infa ze zarejestrowane. Teraz trzeba bylo cos wymyslec bo nie ma kasy na news24 i inwestora szukaja jak na emisje akcji kiedys ,a i tak zwsze na koncu kupowal Prezes akcje po 0.05 gr albo 0.10 gr bo nikt tego nie chcial kupic. Kolejny dodruk akcji . PORAŻKA Jutro bedzie pakowanie ulicy pod inwestora zeby wyjsc z akcji.
Mamy marzec 2020 prowadzone aktywne rozmowy z potencjalnymi inwestorami news24
To jest kolejne mydlenie oczy i żaden komunikat. Jako komunikat powinno zostać opublikowane konkretne podpisanie umowy a nie jakieś rozmowy. Ja rozmawiam z Coca Colą oraz Elonem Muskiem, znaczy wysłałem do nich maila a to już chyba podchodzi pod rozmowę, więc też się tutaj pochwalę i dam taki komunikat. To już totalnie podchodzi pod próbę, ratowania sytuacji i wpłynięcie na kurs akcji. Widać tonący brzytwy się chwyta.
Dobrze napisane. Ciekawe ile jutro osob sie złapie. Podbitka pod wyniki jak bylo w sierpniu , a potem byla masakra po wynikach. 500.000 tys akcji w karnecie widac jak ludzi napakowali w akcje.
Bali sie podac jaka bedzie duza emisja i po ile. Zawsze podawali, na taki projekt potrzeba duzo kasy. Emisja pewnie po 0.05 lub 0.10 gr . Akcji pewnie moze byc nawet 100% wiecej moze nawet wszystkich byc ze 100.000.000 akcji. Przy takiej emisji jakby byla to akcje warte polowe ceny. Jezeli według Prezesa akcje sa warte okolo 2 zl niech po tyle zrobią emisje i wtedy nie bedzie duzo akcji.
osobnik podający się za prezesa ,tu na forum , publicznie ,kilka razy pisał,że cena akcji jest kilka razy zaniżona , tak więc , czekamy zatem na cene nowej emisji !!! ....
W jakich Ty realiach żyjesz? Emisja będzie (o ile będzie, bo jak dla mnie to ściema), po takiej cenie jaka zaproponuje inwestor. Dogadają się ile da kasy za jaki kawałek Astro i tyle, a cena akcji będzie wynikową tych decyzji. Spółka jest tyle warta ile ktoś chce za nią zapłacić a nie tyle ile sobie powie Prezes XD.
Tyle bylo emisji i zaden inwestor nie chcial kupic akcji. Akcje sa tyle warte ile Prezes za nie zaplaci albo jakas jego spolka zalezna tak bylo. Cel 0.20gr jak emisja bedzie taniej.