wirus nabiera na sile bedą grzane spółki biotechnologiczne takie jak genoxen , biomaxima , merc więc kto chce zarobić to szybko wsiadać . Czy przebijemy zeszłoroczne szczyty na tych spółkach ?? myślę że się bardzo zbliżymy do tego co było w zeszłym roku
Co ty wyskakujesz z Biomaxmą i Mercatorem? Pierwsza produkuje testy których nikt nie chce kupować bo w dziale marketingu są niekompetentne osoby i wzrostów tam nie będzie a zjazd na 18zł jest przesądzony z kolei Mercator producent rękawiczek z kwartału na kwartał będzie generował coraz niższe dochody z przyczyn oczywistych. Genxone to spółka innowacyjna i bardzo rozwojowa i jestem przekonany że inwestycja w nią będzie bardzo opłacalna
Oczywiście dotknie 26 marzycielu. Testowanie i sekwencjonowanie idzie pełną parą i z dnia na dzień będzie coraz więcej. Tylko na tym spółka zarabi kilka baniek w kwartale a do tego wejdą zyski z Nanobiome które będzie się rozpędzać z kwartału na kwartał
Moim zdaniem testy Nanobiome za drogie 970 -1200zł więc potrzebne są akcje promocyjne ,przemyślana i zrobiona na dużą skalę reklama.
Sposób badania profesjonalny ,strona internetowa do przyjęcia .
Jak na razie wyniki badań mało konkretne i szczegółowe moim zdaniem potrzeba jeszcze wielu lat badań aby wyniki były precyzyjne i dokładne tak jak np.badania krwi.
I na koniec pytanie czy nasze społeczeństwo jest gotowe na takie badania .Dbałość o zdrowie przez całe życie nie jest mocną stroną naszego społeczeństwa. Większe nadzieje pokładał bym w sprzedaży zagranicą.
Sygnał na MACD pojawił się już po sesji piatkowej .... ja nie jestem etuzjasta AT - Maliniak - już pisałeś wczenisej o dolnej bandzie kanału - pozniej przebilo ten kanal....AT zawsze znajdzie jakies wytlumaczenie jak nie kanal , to fibbo , jak nie fiboo to srednie kroczace itd
Zgadzam się z Krys29 co do jednego, to nie będzie szybka akcja. Moim zdaniem mówimy tutaj o horyzoncie 3-5 lat aby Nanobiome stało się czymś naprawdę dochodowym co wyniesie spółkę na inne poziomy. Dlaczego? Przede wszystkim dlatego, że w tym momencie dla wielu osób będzie to coś ekskluzywnego w takich cenach, nie zrobią badań, które ledwo weszły na rynek. Dwa, te badania będą miały lepsze wyniki wraz z mijającym czasem i budowaniem bazy danych, a to potrwa. Trzy, musimy liczyć na pewnego rodzaju zmianę podejścia co do własnego zdrowia wśród osób 25-40, a to też trwa. Chyba, że ktoś liczy na to, iż GX1 będzie liderem w regionie, ale może być różnie. Konkurencja, a szczególnie ta biotech, nie śpi.
Co do spojrzenia zysk/ryzyko to moim zdaniem jest to interesująca spółka, ma gotówkę i nie musi się martwić o finansowanie przez kolejne kilka kwartałów a być może już nigdy. To rzadkość w przypadku biotechu który ledwo co postawił stopę na parkiecie.