• rusza !!! Autor: ~GX1 [155.133.35.*]
    wirus nabiera na sile bedą grzane spółki biotechnologiczne takie jak genoxen , biomaxima , merc więc kto chce zarobić to szybko wsiadać . Czy przebijemy zeszłoroczne szczyty na tych spółkach ?? myślę że się bardzo zbliżymy do tego co było w zeszłym roku
  • Re: rusza !!! Autor: ~Max [188.137.46.*]
    Tylko wzrosty koniec promocji dzisiaj
  • Re: rusza !!! Autor: ~GX1 [89.151.47.*]
    Co ty wyskakujesz z Biomaxmą i Mercatorem? Pierwsza produkuje testy których nikt nie chce kupować bo w dziale marketingu są niekompetentne osoby i wzrostów tam nie będzie a zjazd na 18zł jest przesądzony z kolei Mercator producent rękawiczek z kwartału na kwartał będzie generował coraz niższe dochody z przyczyn oczywistych. Genxone to spółka innowacyjna i bardzo rozwojowa i jestem przekonany że inwestycja w nią będzie bardzo opłacalna
  • Re: rusza !!! Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    słabe przykłady, niemniej jednak rusza....
    SMA 20 przebita, teraz trzyma SMA 50, ale puści....
  • Re: rusza !!! Autor: ~Juhas [46.204.20.*]
    Jezusicku nazarejski
  • Re: rusza !!! Autor: ~dalejlama [83.8.148.*]
    nie rusza... jutro dotknie 26.xx
  • Re: rusza !!! Autor: ~up [37.248.175.*]
    Oczywiście dotknie 26 marzycielu. Testowanie i sekwencjonowanie idzie pełną parą i z dnia na dzień będzie coraz więcej. Tylko na tym spółka zarabi kilka baniek w kwartale a do tego wejdą zyski z Nanobiome które będzie się rozpędzać z kwartału na kwartał
  • Re: rusza !!! Autor: ~dżepetto [5.173.251.*]
    zakończenie tyg po wyżej 31,50 z obrotem ,czyli wybicie z trójkąta , a na to sie zanosi otworzy droge do 50 zł ? . powodzenia
  • Re: rusza !!! Autor: ~GENXONEpo140 [5.173.158.*]
    przy 140 widzę niewielki opór
  • Re: rusza !!! Autor: ~CiecioZ [89.66.114.*]
    Test 35 będzie na pewno jak przebijemy to test 40 a jak nie to wiadomo 28-29
  • Re: rusza !!! Autor: ~GENXONEpo666 [5.184.85.*]
    Dnia 2021-10-25 o godz. 22:16 ~GENXONEpo140 napisał(a):
    > przy 140 widzę niewielki opór

Eeee... Ja niewielki opór widzę dopiero przy 666 ;)
  • Re: rusza !!! Autor: ~Krys29 [94.254.169.*]
    Moim zdaniem testy Nanobiome za drogie 970 -1200zł więc potrzebne są akcje promocyjne ,przemyślana i zrobiona na dużą skalę reklama.
    Sposób badania profesjonalny ,strona internetowa do przyjęcia .
    Jak na razie wyniki badań mało konkretne i szczegółowe moim zdaniem potrzeba jeszcze wielu lat badań aby wyniki były precyzyjne i dokładne tak jak np.badania krwi.
    I na koniec pytanie czy nasze społeczeństwo jest gotowe na takie badania .Dbałość o zdrowie przez całe życie nie jest mocną stroną naszego społeczeństwa. Większe nadzieje pokładał bym w sprzedaży zagranicą.
  • Re: rusza !!! Autor: ~GX1 [89.151.47.*]
    Diagnostyka już zrobi odpowiednią promocję. Sukcesywnie zwiększali swoje udziały właśnie pod ten projekt "Nanobiome" który już mają w swojej ofercie
    MACD na dziennym sygnał K
  • Re: rusza !!! Autor: ~Zenek [5.173.106.*]
    50zł
  • Re: rusza !!! Autor: ~Snajper2012 [94.254.185.*]
    50zl może i Bedzie ale najpierw musimy przebić opór na 30zl i potem możemy myśleć dalej.
  • Re: rusza !!! Autor: obserwator82 [31.42.0.*]
    Zenek - cały czas mi imponujesz swoimi merytorycznymi wpisami...ile Ty masz lat , że taką wspaniałą wiedzę posiadłeś ?
  • Re: rusza !!! Autor: obserwator82 [31.42.0.*]
    Sygnał na MACD pojawił się już po sesji piatkowej .... ja nie jestem etuzjasta AT - Maliniak - już pisałeś wczenisej o dolnej bandzie kanału - pozniej przebilo ten kanal....AT zawsze znajdzie jakies wytlumaczenie jak nie kanal , to fibbo , jak nie fiboo to srednie kroczace itd
  • Re: rusza !!! Autor: ~Zenek [5.173.106.*]
    Nie mam czasu na rozpiski... brać bo to przyszłość
  • Re: rusza !!! Autor: ~weteran88 [89.64.87.*]
    Zgadzam się z Krys29 co do jednego, to nie będzie szybka akcja. Moim zdaniem mówimy tutaj o horyzoncie 3-5 lat aby Nanobiome stało się czymś naprawdę dochodowym co wyniesie spółkę na inne poziomy. Dlaczego? Przede wszystkim dlatego, że w tym momencie dla wielu osób będzie to coś ekskluzywnego w takich cenach, nie zrobią badań, które ledwo weszły na rynek.
    Dwa, te badania będą miały lepsze wyniki wraz z mijającym czasem i budowaniem bazy danych, a to potrwa.
    Trzy, musimy liczyć na pewnego rodzaju zmianę podejścia co do własnego zdrowia wśród osób 25-40, a to też trwa. Chyba, że ktoś liczy na to, iż GX1 będzie liderem w regionie, ale może być różnie. Konkurencja, a szczególnie ta biotech, nie śpi.

Co do spojrzenia zysk/ryzyko to moim zdaniem jest to interesująca spółka, ma gotówkę i nie musi się martwić o finansowanie przez kolejne kilka kwartałów a być może już nigdy. To rzadkość w przypadku biotechu który ledwo co postawił stopę na parkiecie.
[x]
GENXONE 3,58% 6,94 2026-03-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.