• Gdzie oni są Autor: ~Krognan [5.173.243.*]
    Gdzie ci chętni do kupienia akcji? W piątek przez ostatnie 40 min zero ruchu i teraz też
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~Robson [91.14.212.*]
    Tak jak mówiłeś . Dwóch gości przerzucało się akcjami . Myśleli ze ktoś się nabierze na ten manewr . Wszystko wraca do normy
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~OBSER [31.60.250.*]
    Do 29,4 zł (szczyt w trakcie sesji, kurs zamknięcia 28,4 zł) był papier mocno zbierany. Mieliśmy, mocną korektę do 13 zł. Papier zleciał przy niedużych wolumenach. Dla tego przy większym popycie następuje mocny wzrost kursu akcji. Papier jest mocno wykupiony. Dla tego to tak wygląda. Moje ostatnie zakupy tutaj były przy 21 zł (kupione 222 akcje).
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~Dejw [88.156.135.*]
    Chyba wyprzedany...jedną sesje urosło i już wykupiony? Śmieszny jestes
    Dobrze wyprzedany. Po co ta agresja ???
    Bo to dość istotna różnica nie prawdasz?
    Oczywiście wiadomo, że akcje spadły poniżej wartości godziwej. Szybko pisałem i się trochę zagalopowałem. Tylko po co ten język. Ja nikogo nie obrażam
  • Re: Gdzie oni są Autor: ~Robson [80.187.81.*]
    Panowie racja po co się nakręcać negatywnie i obrażać . Na innych forach ludzie jadą po sobie , niech ty będzie przynajmniej spokój . Ja podtrzymuje to ze dwie , trzy osoby chcą to rozkręcić ale brak chętnych . Nadmienię ze jestem na balticonie od początku . Mam 2 tys akcji , średnia 25 zł . Spółka generuje od lat zyski , akcji mało ale cisza , nic sie nie dzieje
    Spokojnie. Podobnie jest na ATCCARGO. Kurs obu spółek zachowuje się podobnie. BALTICON mocniej zjechał niź ATCCARGO. Teraz to było lekkie odbicie. Prawdziwe obroty zobaczymy po przebiciu 26 zł. Jak uda się kiedyś zamknąć sesję na 30 zł to wtedy myślę, że papier będzie rozgrywany ! Na to jeszcze musimy poczekać. Osobiście wierzę, że tak będzie. Oby w tym roku !!!
    Ty kolego obser tez chyba jesteś tu długo ? Czytam czasami co piszesz
    Bardzo długo :) Pierwszy mój zakup był po 30 gr. Czyli obecne 30 zł. Trochę kupiłem, trochę sprzedałem. Najniżej co mi się udało kupić było 8 zł z hakiem.
    Mój najwyższy w okolicach 60gr . To teraz 60zl . Potem przy niższych cenach małe pakieciki. Ostatnie 900akcji srednio po 9 zł obecnie . Jestem tak długo ze już się prawie z nimi zżyłem . Śmieje się czasami z siebie ze jak będzie dobra cena będzie mi żal się z nimi rozstać . Pozdrawiam inwestorów i cierpliwości Panowie i może Panie
    Dlatego proponuję podyskutować na temat obecnej sytuacji perspektyw i nadchodzącego raportu. Nabojemy postów profil pójdzie wyżej w bankierze to i więcej leszczowy się zainteresuje.
[x]
BALTICON 0,92% 22,00 2026-01-07 15:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.