• Za wysoki kurs Autor: ~Longterm [213.134.184.*]
    To warte co najwyżej 6.50 zł wzrost przeładunków tylko 8% w Szczecinie, kurs wzrósł bo była gra na sprzedaż Hartwig, teraz kiedy sprzedali to kurs powinien się obsuwać, nie widać motorów dalszego wzrostu.

https://www.google.com/amp/s/www.wnp.pl/logistyka/porty-szczecin-i-swinoujscie-po-9-miesiacach-roku-mierza-w-wynik-sprzed-pandemii,498590.amp
  • Re: Za wysoki kurs Autor: ~Jurek [5.173.248.*]
    Skoro tak piszesz to znaczy, że chcesz taniej kupić. Powodzenia.
  • Re: Za wysoki kurs Autor: tomaslfc14 [89.64.49.*]
    Dnia 2021-10-24 o godz. 01:14 ~Longterm napisał(a):
    > To warte co najwyżej 6.50 zł wzrost przeładunków tylko 8% w Szczecinie, kurs wzrósł bo była gra na sprzedaż Hartwig, teraz kiedy sprzedali to kurs powinien się obsuwać, nie widać motorów dalszego wzrostu.

Warte 6.50 zł... dlatego:
    - kilka milionów sztuk akcji przemieliło się na poziomie 10 zł,
    - w akcjonariacie uaktywnił się znany duży inwestor indywidualny,
    - wszystkie ukryte zlecenia po 10 zł co chwilę są w dużych pakietach zjadane.

Mnie "przekonałeś", jutro sprzedaję!
    <face_palm>
  • Re: Za wysoki kurs Autor: ~Xrt [5.173.12.*]
    Myślę, że tu gra jest pod przyszłoroczną dywidendę. Jeśli prezes mówił że chcą dać minimum 1pln czyli przy obecnym kursie to 10% to sam sobie odpowiedz czy zobaczysz 6.5zł za akcję.
  • Re: Za wysoki kurs Autor: ~DyżurnyRuchu [83.0.184.*]
    Pobożne życzenia....
    Gdby tak fajnie było to by niesprzedawali firmy która przynosi dochody i jest przyszłościową firmą, a tak sprzedali niemcom a oni Koncentrują siły Bo Wiiedzą co bedzie dalej...w końcu UE zarządza iv rzesza
    ale to tylko moje spostrzeżenie.....
    pozdr All

[x]
OTLOG -1,70% 13,88 2025-10-17 16:04:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.