Mogą być słabe, ale zobaczymy
Kupujemy i zapominamy, patrzymy z powrotem kiedy czas nadejdzie automotive, po wynikach za 3q zadecyduje czy dokupie 2pakiet już, czy po kolejnych wynikach
jestes na PKN?
Pozdrawiam
witam przeszli w fabryce w Sanoku na system z mniejszą liczbą godzin pracowniczych redukują dałem temat do obserwacji na xtb odrobiłem :) może przejściowy postój w fabryce ale warto być ostrożny i lepiej nie tracić .
Dokładnie tak, ja tez mam potwierdzone. Jeśli wyniki słabsze a chyba będą nastawiam się na dokupienie! Sam nie mogę odebrac auta z salonu, wziąłem na firmę, jajca, Nie ma- trzeba czekać! Wziąłem busa i daja bez radia bo nie maja jak skręcić!
Trzeba się tu ustawić, wiadomo ze automotive będzie grany, na każdy sektor nadchodzi czas!
Widzimy się w czwartek na PKN
Pozdr
Trzeba pilnować tematu nie zwalniaja a jak zadzwonilem to przyjmują do pracy to pewnie 5 fal od kwadratu down dxisiaj 2 jeszcze 3 podbicie zjazd dołek max i wio up 15 fal przed nami .
Zaglądnij w czawrtek na PKN, publikacja wyników za 3q, ale trole ujadają, tam jestem, ale tu można na spokojnie pogadać! :)
Kupiłem w pt Allegro pod kółeczko, a tu? Do ilu jeszcze zjedzie? :)